Учи икономика, бизнес и международни отношения в Италия

https://www.24chasa.bg/novini/article/7311990 www.24chasa.bg

Един от най-реномираните италиански университети за обучение по икономика, бизнес, политология и международни отношения - Universita Cattolica del Sacro Cuorе (UCSC), ще проведе презентация на 28 февруари в София от 18.30 ч. в х-л „Маринела“.

Направете своята безплатна регистрация за информационната среща тук!

Cattolica e най-големият частен университет в Европа с 42 000 студенти и единственият с 4 кампуса в Италия. Елитната школа заема челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Учебното заведение предлага бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език в разнообразни сфери – от бизнес и икономика през медицина, до право и политически науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия - Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” - Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” - Енрико Матей.

Университетът поддържа тесни връзки с индустрията и предлага над 6 900 позиции за стаж годишно.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Universita Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

На предстоящата презентация ще имате възможност да научите повече за програмите на обучение и условията на кандидатстване в UCSC лично от представител на учебното заведение.

Очакваме Ви на 28 февруари от 18:30 в х-л „Маринела“, София!

Вход – свободен! РЕГИСТРАЦИЯ

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да вдигнем самолета, пардон, имунитета. В тази ситуация изловиха топпапараците на "България Днес" шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. В столичен супермаркет Петков натовари пазарската количка само с пресни плодове и зеленчуци. Тв звездата през цялото време бе с маска, въпреки че около него нямаше други клиенти

Арти е върната в природата, построиха й истинско жилище Иво АНГЕЛОВ Женски язовец изненадващо беше открит в строеж в центъра на София. Стресираното животно няколко дни е живяло сред прахоляк и бетон, преди да бъде спасено и върнато обратно в природата. "Когато получихме сигнала за язовец в огромен строеж, направо не повярвахме

Проф. Герджиков също ще се хвърли в бодиарта Надя Панкова Коронавирусът ще изгрее върху едно от най-изваяните тела на България. Художникът и майстор на бодиарта Иван Яхнаджиев ще изрисува символа на най-известната болест на света върху гърба на красивата ММА-шампионка Изабел Христова. На изложбата "АнтивирусНо" в сряда в столицата