Учи икономика, бизнес и международни отношения в Италия

https://www.24chasa.bg/novini/article/7311990 www.24chasa.bg

Един от най-реномираните италиански университети за обучение по икономика, бизнес, политология и международни отношения - Universita Cattolica del Sacro Cuorе (UCSC), ще проведе презентация на 28 февруари в София от 18.30 ч. в х-л „Маринела“.

Направете своята безплатна регистрация за информационната среща тук!

Cattolica e най-големият частен университет в Европа с 42 000 студенти и единственият с 4 кампуса в Италия. Елитната школа заема челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Учебното заведение предлага бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език в разнообразни сфери – от бизнес и икономика през медицина, до право и политически науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия - Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” - Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” - Енрико Матей.

Университетът поддържа тесни връзки с индустрията и предлага над 6 900 позиции за стаж годишно.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Universita Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

На предстоящата презентация ще имате възможност да научите повече за програмите на обучение и условията на кандидатстване в UCSC лично от представител на учебното заведение.

Очакваме Ви на 28 февруари от 18:30 в х-л „Маринела“, София!

Вход – свободен! РЕГИСТРАЦИЯ

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа