OMD е избрана за глобална медия агенция за 2019 от Adweek

https://www.24chasa.bg/novini/article/7316948 www.24chasa.bg

OMD Worldwide, агенция от групата на Omnicom Media Group, е избрана за глобална медия агенция на годината в публикация на Adweek, водещо издание в медийната и рекламна индустрия. Избирайки OMD, престижното издание Adweek цитира впечатляващите резултати и успешното завръщане на OMD през 2018 – впечатляващо пътуване, през което OMD печели или запазва бизнес за над 2,6 млрд. долара.

„Много се гордеем с това, че в България сме част от тази история на успеха и имаме възможност да предложим на клиентите си достъп до глобалното ноу-хау на OMD, всички специално разработени технологични решения и процеси, съчетани с локалната експертиза на най-добрите медийни професионалисти, които са част от нашия екип“, споделя Добринка Стойкова, изпълнителен директор на Optimum Media OMD.

Статията обвързва голямото завръщане на OMD с едновременното въвеждане на нова технологична платформа (Omni) и нов процес за стратегическо медийно планиране (OMD Design). Omni е специално създадена от Omnicom прецизна платформа за маркетинг и инсайти, базирана върху поведението на потребителите. Паралелно с въвеждането й, OMD изцяло обнови процесa на стратегическо медийно планиране, OMD design, единствен по рода си процес, базиран на емпатия.

„Голяма чест е да бъдем номинирани за глобална агенция на годината от Adweek. Ние не само спечелихме над 300 рекламни конкурса по целия свят през изминалата година, но в същото време успяхме и да удвоим дела на задържаните клиенти, като същевременно повишихме и рейтинга си сред клиентите четири последователни пъти през 2018 година. Същевременно продължихме да сме най-награждаваната агенция на фестивала в Кан за креативност. Да направим всичко това едновременно е просто изумително“, споделя Флориан Адамски, глобален изпълнителен директор на OMD. „Но нищо от това нямаше да е възможно без усилената работа, таланта и адаптивността на хората в OMD, както и без доверието на нашите клиенти и партньори. Гордея се с всичко, което постигнахме и очаквам да надградим постигнатите резултати през 2019 и следващите години.“

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.