OMD е избрана за глобална медия агенция за 2019 от Adweek

https://www.24chasa.bg/novini/article/7316948 www.24chasa.bg

OMD Worldwide, агенция от групата на Omnicom Media Group, е избрана за глобална медия агенция на годината в публикация на Adweek, водещо издание в медийната и рекламна индустрия. Избирайки OMD, престижното издание Adweek цитира впечатляващите резултати и успешното завръщане на OMD през 2018 – впечатляващо пътуване, през което OMD печели или запазва бизнес за над 2,6 млрд. долара.

„Много се гордеем с това, че в България сме част от тази история на успеха и имаме възможност да предложим на клиентите си достъп до глобалното ноу-хау на OMD, всички специално разработени технологични решения и процеси, съчетани с локалната експертиза на най-добрите медийни професионалисти, които са част от нашия екип“, споделя Добринка Стойкова, изпълнителен директор на Optimum Media OMD.

Статията обвързва голямото завръщане на OMD с едновременното въвеждане на нова технологична платформа (Omni) и нов процес за стратегическо медийно планиране (OMD Design). Omni е специално създадена от Omnicom прецизна платформа за маркетинг и инсайти, базирана върху поведението на потребителите. Паралелно с въвеждането й, OMD изцяло обнови процесa на стратегическо медийно планиране, OMD design, единствен по рода си процес, базиран на емпатия.

„Голяма чест е да бъдем номинирани за глобална агенция на годината от Adweek. Ние не само спечелихме над 300 рекламни конкурса по целия свят през изминалата година, но в същото време успяхме и да удвоим дела на задържаните клиенти, като същевременно повишихме и рейтинга си сред клиентите четири последователни пъти през 2018 година. Същевременно продължихме да сме най-награждаваната агенция на фестивала в Кан за креативност. Да направим всичко това едновременно е просто изумително“, споделя Флориан Адамски, глобален изпълнителен директор на OMD. „Но нищо от това нямаше да е възможно без усилената работа, таланта и адаптивността на хората в OMD, както и без доверието на нашите клиенти и партньори. Гордея се с всичко, което постигнахме и очаквам да надградим постигнатите резултати през 2019 и следващите години.“

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Любомир Ковачев е шофьор за пример, видяха папараците на "България Днес". Актьорът бе засечен да паркира колата си в центъра на София, без да направи нито едно нарушение. Нещо повече. Ковачев е категорично против пиенето на алкохол по време на шофиране, затова го кара само на вода. Любо е зареден и със слушалки за телефон,

На полицейска проверка бе подложен Боян Расате, видя "България Днес". Двама униформени служители спряха националиста, който се придвижваше с мощен пистов мотор из централните столични улици. Органите на реда провериха документите на Расате, а по време на инспекцията стана ясно, че униформите на полицейските служители май не са много удобни.

Нападателят на Уелс Даниел Джеймс е преиграл при тежкия сблъсък, който осъществи с хърватския бранител Домагой Вида. Това заяви мениджърът на британците Райън Гигс. Евроквалификацията завърши 1:1. Уелският играч лежа неподвижно на земята в продължение на няколко минути. "Даниел малко преигра при този удар, оставайки толкова дълго на земята.