1200 души се учат как да продават на най-голямата конференция за онлайн бизнес в България

https://www.24chasa.bg/novini/article/7341556 www.24chasa.bg

1200 души и пълна зала 3 на НДК. Това очакват организаторите на най-голямата конференция за онлайн бизнес в България - Online Business Conference 2019. Събитието ще се проведе на 14 април и е насочено към всеки, който иска да стартира онлайн бизнес от нулата, да увеличи печалбата на онлайн бизнеса си или се интересува от дигитален маркетинг.

Организаторите Ник Чакъров, Велизар Величков и Богомил Стоев са трима от общо 8 лектори практици, които ще се опитат да научат участниците как да продадат каквото и да е онлайн - независимо дали става въпрос за физически или дигитални продукти, или услуги. Осемте лектори са само хора от практиката, като експертността им обхваща различни сфери на онлайн бизнеса - електронна търговия, продажба на услуги онлайн, продажби в eBay и Amazon, и други.

Online Business Conference 2019 е вдъхновена от щатския модел за правене на събития, където се набляга на приложимата и практическа информация за сметка на теоретичните постулати, като целта на организаторите е всеки да си тръгне от конференцията с поне едно нещо, което да приложи в бизнеса си.

"Аз лично съм удвоявал бизнеса си, прилагайки само един трик, който е научен именно от такова събитие в САЩ. Създавайки тази конференция, искаме да дадем тази възможност и на българските бизнеси” - споделя един от организаторите.

Допълнителен бонус ще бъдат и широките възможности за нетуъркинг, обмяна на опит, запознанство с потенциални партньори и дори намиране на нови клиенти.

Конференцията е насочена най-вече към онлайн предприемачи, маркетинг мениджъри, служители, които се занимават с маркетинг или работят в агенции за дигитален маркетинг, но и към всеки друг, който се интересува от темата и иска да увеличи способността си да продава в онлайн пространството.

Своето място за най-голямото бизнес събитие на 2019-а можеш да запазиш на сайта https://obc2019.eu/

Използвай промокод “24” за 10% отстъпка (важи за първите 50 билета, продадени с кода).

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Три часа и 5 минути отне на русенеца Пламен Атанасов да покори връх Шипка... на ръце. Младежът изкачи с длани 885 стъпала като целта му е да постави световен рекорд. От години Пламен Атанасов се занимава активно с уличен фитнес, като има редица медали у нас и зад граница. Атанасов публикува видео с постижението си, от което се вижда

На излизане от аптеката улови кака Лара "България Днес". "Въоръжена" с маска и тъмни очила, водещата на култовото детско предаване "Милион и едно желания" направи впечатление с още по-късата си коса, която направо си бие на момчешка прическа. Снимки: България

Свидетели спасяват кримигероя Стефан Гевгелийски и разколебават тезата на обвинението по случая с убит по поръчка надзирател от софийския затвор! С този мотив защитата на сочения като лейтенант на боса Стефан Бонев-Сако поиска той да бъде освободен, научи "България Днес". Спряганият като "садист номер 1 на мафията" е зад решетките от 2017 г