Учител в Ловеч опитвал с шамари да разтърве 2 ученички, които се биели (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7343515 www.24chasa.bg
Kaдър: фейсбук/Vestitel

Началникът на Регионалното управление на образованието в Ловеч Еленко Начев е разпоредил проверка относно разпространен в социалните мрежи видеоклип за насилие в ловешкото ОУ "Св. св. Кирил и Методий", потвърди той.

На видеото се вижда как педагог от училището се опитва да преустанови бой между две момичета. По думите на Начев става въпрос за възпитател, но инцидентът не е станал днес, предава БТА.

Тази вечер случаят е бил разследван от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. Утре ще бъде извършена проверка от представители на РУО и Община Ловеч, за да се изясни случаят и имало ли е насилие от страна на възпитателя спрямо едно от момичетата.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.

Късо съединение в електрически стълб в столицата на бул. България предизвика временно блокиране на движението в посока центъра. В отстраняването на аварията се включиха екипи на енергото и