8 лектори ни учат как да продадем каквото и да е онлайн

https://www.24chasa.bg/novini/article/7363572 www.24chasa.bg

Как да продадем каквото и да е онлайн, независимо дали става въпрос за продукт или услуга. Това ще се опитат да предадат лекторите на Online Business Conference 2019 - най-голямата конференция за онлайн бизнес, правена в България, която ще се проведе на 14 април в зала 3 на НДК.

Организаторите споделят, че са се вдъхновили да създадат конференцията от подобни събития в САЩ, където хора от практиката разказват как са постигнали своите успехи и дават реални практически съвети на участниците.

Ето кои са осемте лектори на конференцията заедно с темите, по които ще говорят:

- Богомил Стоев (Dr. Bo) е зъболекар, занимаващ се с онлайн бизнес над 12 години. През последните почти 4 години използва Facebook, за да продава успешно онлайн на най-конкурентния пазар в света - САЩ. Той ще говори по темата “От 0 до 800 000 долара в САЩ с Facebook реклама и един-единствен продукт”.

- Николай Чакъров е IT специалист по професия, започнал да се занимава с онлайн бизнес през 2013 година, а след това продължава да продава онлайн, използвайки най-големите платформи и пазари в света. Направил е над 40 000 продажби онлайн. Той ще говори по темата “Как без реклама да продаваш продуктите си в цял свят”.

- Велизар Величков (Velizar V) е адвокат, завършил в СУ и учил в Babson College - един от най-престижните университети по предприемачество в САЩ. Той има над 4 години опит в изграждането на онлайн бизнеси. Ще говори по темата “Как да представиш всеки продукт и услуга по начин, който ще накара потенциалните купувачи да го желаят”.

- Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Той има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Ще говори по темата “Как почти без пари да стартираш дигитална агенция и да намериш първите си клиенти”.

- Никола Томов и Станислав Чакъров са основатели на проекта Aesthetic by Science, където споделят научнообоснована информация за фитнес, диети, тренировки и лайфстайл. Имат над 30 хиляди последователи в YouTube и 5 милиона гледания. Те ще говорят по темата “Как да развием личен бранд от нулата чрез видеосъдържание”.

- Стойне Василев е създател на най-популярния сайт за лични финанси в България - SmartMoney.bg. С над 12 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании. Той ще говори по темата “От 0 до 1 000 000: Как превърнах SmartMoney.bg от нишов блог в най-популярния сайт за лични финанси в България”.

- Туньо Зафер е изпълнителният директор на pCloud – компания за облачни услуги за съхранение на данни с над 7 милиона потребители. Преди да стартира pCloud, има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите. Той ще говори по темата “Клиенти за цял живот - мисията възможна”.

Своето място за най-голямото бизнес събитие на 2019-та можеш да запазиш на сайта https://obc2019.eu/.

Използвай промокод "24chasa" за 15% отстъпка (важи за първите 50 билета, продадени с кода)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.