Пощенска банка продаде на EОS Матрикс фирмени кредити за 350 млн. евро

https://www.24chasa.bg/novini/article/7372796 www.24chasa.bg
Пощенска банка

Независимо от юридическата смяна на името на кредитора в договора, клиентите ще получават същите услуги при същите условия, обясняват от трезора

Пощенска банка и "ЕОS Матрикс България" сключиха споразумение за продажба на портфейл от фирмени кредити. След финализирането на сделката EОS Матрикс поема управлението на общ дълг от над 350 млн. евро, съобщиха от трезора.

Сделката е приключена след преговори с няколко международни компании, специализирани в управление на дългове, сред които е избрана EOS Матрикс. Като дъщерно дружество на немската EOS Group, компанията-купувач се ръководи от установените международни стандарти и най-добри практики в управлението на вземания и комуникацията с потребители. Така клиентите на Пощенска банка ще продължат да бъдат обслужвани със същия професионализъм и качество от новия кредитор, както до момента – едно от най-важните условия, които банката е търсила от купувача на портфейла от фирмени кредити.

Независимо от юридическата смяна на името на кредитора в договора, клиентите продължават, както и досега, да получават същите услуги при същите условия. Пощенска банка има изключително високи стандарти за обслужване на индивидуални клиенти и предлага персонален подход и внимание към всеки един от тях, което ще бъде запазено и след сделката.

При въпроси всеки може да се обърне за повече информация към експерт в широката клонова мрежа на банката или да се обади на горещата телефонна линия 0 700 18 555, която е на разположение на клиентите 24 часа, 7 дни в седмицата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

70% от плодовете, зеленчуците и семената, от които ядем, са благодарение на тях Иво АНГЕЛОВ "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора". Предупреждението е на великия учен Алберт Айнщайн

В цяла Европа са безплатни, а у нас!? Борислав РАДОСЛАВОВ Платено вече е едно от най-жизненоважните и поддържащи живота на трансплантираните у нас. Това разкри пред "България Днес" Евгени Георгиев, председател на Алианса на трансплантираните и оперираните "Бъдеще за всички". "Става дума за медикамента "Майфортик"

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното