Все повече тв оператори са в сивия сектор

https://www.24chasa.bg/novini/article/7394125 www.24chasa.bg
Асоциацията на доставчиците на телевизионни програми (АДТП) на петата си годишна конференция

Борбата с пиратството и неплащането на авторски и сродни права бяха проблемите, които обсъжда Асоциацията на доставчиците на телевизионни програми (АДТП) на петата си годишна конференция. "Икономическата обстановка става все по-тежка и чувството за безнаказаност при неправомерното използване на телевизионни програми довежда до това, че все повече оператори минават в сивия сектор и спират да плащат авторски права на всички телевизионни оператори, което уврежда както телевизиите, така и тези платформи, които работят законно и заплащат дължимите права", каза Яна Иванова, председател на асоциацията.

Участниците във форума се обединиха около предложението да има изменение на режима на регистрации на програмите в Съвета за електронни медии, което да направи процедурата по-ефективна. Те постигнаха консенсус, че борбата с пиратството изисква публично-частно партньорство и обединение на телевизии, оператори и регулатори, защото то вреди на всички тях.

Петата конференция на асоциацията беше на 9 и 10 април 2019 г.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гледачите в столичния зоопарк вземат дезинфекциращ душ преди влизане при прасетата. Мярката е заради разпространяващата се африканска чума на територията на нашата страна. Въпреки че заразата все още не е достигнала Софийско, в зоологическата градина вземат мерки, за да опазят здравето на животните.

Дениз и Елица са секси морските патрули на "България Днес" Снимки: Ивайло ПЕТРОВ www.ivaylopetrovphotography.eu Черната и русата! Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за спокойствието на народа. И особено за мъжката част. Дениз Хайрула и Елица Младенова са секси морските патрули на "България Днес",

10 лева броят фетишисти, за да си купят носени и непрани дамски гащи. Ароматният бизнес набира популярност в платформите за онлайн търговия, а скандалните обяви зачестяват през последните месеци. "Гащичките ми са напоени със соковете ми и са с неустоимо възбуждащ аромат", гласи една от най-провокативните реклами,