„Агрион Финанс“ отпуска заеми и лизинг по облекчена процедура

https://www.24chasa.bg/novini/article/7402158 www.24chasa.bg

Новият стопански сезон форсира кредитирането на земеделски производители

„Как да намеря изгодно финансиране при облекчена процедура и съкратени срокове“, „Има ли коректен и надежден партньор, който да финансира бизнес идеите ми“, „Как да си набавя необходимите средства за настоящия земеделски сезон, без да разчитам на кредитната си история“. Това са само част от въпросите, които си задават земеделските стопани в търсене на изгодни кредити и оборотни средства, за да обезпечат дейността си.

Решение на всички тези казуси дава специализираното дружество „Агрион Финанс“. Само за три години, откакто е на българския пазар, компанията се превърна в доверен и предпочитан партньор на земеделските производители и на собствениците на земя.

Информация за пълните условия на кредитите на „Агрион Финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес https://www.agrion.bg/bg/finance/.

От кредитните продукти на компанията може да се възползва всеки, който притежава земя, без значение дали е земеделски производител или се занимава с друга дейност. Част от кредитополучателите на „Агрион Финанс” са и частни лица, притежаващи ниви.

Без ограничения

Условията и възможностите за финансиране са разработени така, че да обхващат максимално потребностите и изискванията на агросектора - както на големите земеделски производители и малките фермери, така и на частните лица. „Агрион Финанс“ предлага на своите клиенти стандартни ипотечни кредити, кредити за оборотни средства и лизинг на земя.

Компанията не поставя ограничения за сектора, в който работи земеделският производител. Няма таван за финансирането, прилага се индивидуален лимит за всеки кредитоискател в зависимост от специфичните му нужди. Дружеството е предвидило опция и за гратисен период на плащанията, а погасителните планове са съобразени с възможностите на фермерите, категорични са от „Агрион Финанс“.

Съкратени срокове

За разлика от другите финансови институции, процедурата за отпускане на кредити от „Агрион Финанс“ е максимално облекчена, а сроковете са значително съкратени. От фермерите не се търсят гаранти, бизнес планове, баланси или други счетоводни документи. Единственото, което компанията иска в залог, е земеделска земя или друго недвижимо имущество.

На парцелите се прави безплатна оценка за пазарната стойност, като финансирането може да достигне до 100% от оценката.

Според експерти едно от най-сериозните предимства на финансовите услуги на „Агрион” е, че до отпускането на заема кредитополучателите нямат никакви разходи. Не се изисква такса за разглеждане на документи и такса за ангажимент. За физическите лица е предвидена възможност и за оборотно рефинансиране до размера на вече погасената главница. Максималният размер на кредита не зависи от размера на дохода на физическото лице, а се определя от залога.

Експертите на „Агрион“ съдействат и за набавяне на документите, необходими за отпускане на кредита. Ако се налагат правни консултации, „Агрион” предлага безплатни - за дружеството работят едни от най-добрите юристи, с огромен опит в сделките със земеделска земя.

Пари по всяко време с прозрачни условия

„Агрион“ дава възможност клиентите да разполагат с пари винаги когато им потрябват. На желаещите може да се отпусне кредитна линия, при която се плащат лихви само на реалната използвана сума. „Агрион Финанс“ гарантира прозрачни условия за целия период.

На земеделските производители се предоставя и възможност за лизинг на земята, която са избрали. Предвидена е възможност за финансиране и на разходите по прехвърляне на имота.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не съм доволен нито от резултата, нито от играта, казва треньорът на "сините" Петър Хубчев "Левски" ще зимува на втората позиция във временното класиране, след като завърши 0:0 с прекия си преследвач "Локомотив" насред Пловдив. "Сините" играха половин час с човек повече, но така и не успяха да стигнат до трите точки.

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на