В Пекин бе направено предложение за иновации в телевизионните предавания с 5G+ 4K технологии

https://www.24chasa.bg/novini/article/7416456 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Вчера в Пекин се проведе международен форум за иновациите в телевизионните предавания, организиран съвместно от Китайската медийна група и Международната общност за сътрудничество в областта на телевизията между страните по Пътя на коприната. Той е важно медийно мероприятие към втория международен форум на високо равнище за сътрудничеството по инициативата „Един пояс, един път", предава bulgarian.cri.cn.

Вчера Международната общност за сътрудничество в областта на телевизията между страните по Пътя на коприната представи предложение за иновации в телевизионните предавания с 5G+ 4K технологии. В него се посочват петте консенсуса, постигнати от участниците във форума. На първо място се подчертава, че трябва да се стимулира водещата роля на новите технологии; второ, да се ускори споделянето на ресурси и да се обогати съдържанието на предаванията; трето, да се обърне внимание на иновациите в сферата на комуникациите и да се задълбочи обединяването; четвърто, да се поддържа отварянето и взаимноизгодното сътрудничество и пето, да се обединят усилията.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите. Кендъл Дженър стана поредната, която си навлече любовно разочарование с високо момче. Моделката се раздели с Бен Симънс. Красавицата и баскетболистът на "Филаделфия Севънти Сиксърс" бяха заедно около година. Краят на връзката им изненада всички зад океана.

Разпитът на Кико завършил, преди да е започнал Машина на времето откриха разследващи по мегаделото срещу сочените за топавтоджамбази Яро, Кико, Лъвицата и компания! Следователи са успели да върнат времето назад, като са записали, че разпитът на един от подсъдимите е завършил близо час преди да е започнал.

Данъци и такси не са най-приятното нещо, за което да се дават пари, а Камен Воденичаров си намери чудесно оправдание, за да не плаща! Щом видя огромните опашки пред районното кметство, актьорът направи обратен и се върна в новата си кола. Преди време апаши задигнаха возилото на тв водещия и той бе принуден да се сдобие с ново.