Обява за търг на „Национален център за териториално развитие” ЕАД - гр. София

https://www.24chasa.bg/novini/article/7417157 www.24chasa.bg

„Национален център за териториално развитие” ЕАД, гр. София, ул. Алабин № 16 – 20, на основание разпоредбите на, Правилник за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала / ПРУПДТТДДУК /, обявява търг с тайно наддаване, на закрито заседание за отдаване на помещения (офиси), намиращи се на 4-ти и 6-ти етаж на административната сграда на посочения по-горе адрес.

Търгът ще се проведе на 14.05.2019 г. от 10:00 часа в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, ул. Алабин № 16 - 20, ет. 5, зала 514.

При неявяване на кандидати, повторен търг ще се проведе на 13.06.2019 г. от 10:00 часа на същото място при същите условия.

Депозитът за участие, в размер на 50 % от първоначалната тръжна цена, се внася по банков път на посочената в документацията банкова сметка или в касата на дружеството – стая 510, 5-ти етаж в срок до 13:00 часа на деня, предхождащ търга.

До участие в търга се допускат физически и юридически лица, подали заявление за участие и необходимите документи.

Тръжната документация може да се получи в НЦТР ЕАД, етаж 5, стая 509 или да се изтегли от Интернет страницата на дружеството http://www.ncrdhp.bg.

Оглед на помещенията, предмет на търга, се извършва всеки работен ден до деня преди търга от 14:00 – 16:00 часа.

Краен срок за приемане на оферти – 16:00 часа на деня, предхождащ търга.

За допълнителна информация – тел. 02/ 980 0308, 02/ 980 0316 и 02/ 980 0710.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Псевдолечители борят рак с опасен препарат, който наподобява белина! За налудничавия метод алармира читател на "България Днес". Медикаментът се продава в мрежата и много хора вярват, че освен срещу рак помага и за малария, аутизъм, астма и гъбички, като пречиства организма от патогените. Става дума за хлорният диоксид ММС и дестилирана вода ЦДС с

Бившата съпруга на футболиста на "Челси" Педро Родригес - Карол Мартин, използва всеки случай, за да го удари болезнено. Този път тя го направи публично. Дамата отговаряше на въпроси на свои фенове в инстаграм и логично повечето бяха свързани с бащата на трите й деца. Карол и Педро имат три момчета - Брайън, Кайл и Марк.

Процес срещу оръжейна банда отива на поправителен заради объркана цифра! Спецпрокуратурата допусна "техническа грешка", която се оказа препъникамък за делото срещу 70-годишния Сашко Марков. Възрастният мъж остана единствен да се поти на скамейката пред Темида, след като двамата негови авери вече се признаха за виновни и се отърваха с условни