Гергана Паси напусна Обществения съвет на БНТ

https://www.24chasa.bg/novini/article/7418511 www.24chasa.bg

Гергана Паси напусна Обществения съвет на БНТ с писмо, което публикува в профила си във фейсбук. В него пише:

"Уважаеми г-н Генерален директор,

Скъпи Коко,

Колеги,

С настоящото писмо обръщам внимание, че съгласно член 9 от Правилника за дейността на Обществения съвет краят на нашия мандат съвпада с края на мандата на Генералния директор на БНТ, по чието предложение всеки един от нас имаше свободата и удоволствието да е част от "гражданската квота" на управление на националната телевизия.

Моля настоящото писмо да се третира като едностранно заявление от моя страна за напускане на състава на Обществения съвет, ведно с г-н Каменаров.

Надявам се нашият орган да се е справил поне частично с ролята си и да е съдействал ефективно за издигане авторитета на БНТ като обществена телевизия.

Използвам случая да поздравя Генералния директор и целия професионален екип на БНТ за успешните проекти, които макар и да потъваха в общия шумов политически фон, промениха и модернизираха визията на обществената телевизия!

С уважение и признателност за колегиалното партньорство,

Гергана Паси".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Псевдолечители борят рак с опасен препарат, който наподобява белина! За налудничавия метод алармира читател на "България Днес". Медикаментът се продава в мрежата и много хора вярват, че освен срещу рак помага и за малария, аутизъм, астма и гъбички, като пречиства организма от патогените. Става дума за хлорният диоксид ММС и дестилирана вода ЦДС с

Бившата съпруга на футболиста на "Челси" Педро Родригес - Карол Мартин, използва всеки случай, за да го удари болезнено. Този път тя го направи публично. Дамата отговаряше на въпроси на свои фенове в инстаграм и логично повечето бяха свързани с бащата на трите й деца. Карол и Педро имат три момчета - Брайън, Кайл и Марк.

Процес срещу оръжейна банда отива на поправителен заради объркана цифра! Спецпрокуратурата допусна "техническа грешка", която се оказа препъникамък за делото срещу 70-годишния Сашко Марков. Възрастният мъж остана единствен да се поти на скамейката пред Темида, след като двамата негови авери вече се признаха за виновни и се отърваха с условни