Два търга за плажове тази седмица

https://www.24chasa.bg/novini/article/7426255 www.24chasa.bg

В последния работен ден на седмицата - на 3 май, в Министерството на туризма ще се състоят два търга за отдаване под наем на черноморски плажове.

От 11 часа ще наддават желаещите да вземат под наем за срок от 5 години плажа “Камчия-север”, като цената тръгва от 29 019 лв. годишно. После от 14 часа ще се състои наддаването за малкия плаж на Каварна, чиято първоначална цена е 4205 лв. годишно. Документите се приемат до края на работния ден в четвъртък.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа