Съвременна поддръжка на машините

https://www.24chasa.bg/novini/article/7439070 www.24chasa.bg

Нов сервиз за земеделска техника отваря врати в Исперих

0 Агротайм Техник ще обслужва агробизнеса в един от най-големите сервизни центрове в района на Североизточна България

Агросекторът все повече се вълнува около предстоящото издание на БАТА АГРО. На него освен премиери на машини, посетителите ще имат възможността да видят дебюта на някои фирми на изложението. Една от тях ще бъде Агротайм Техник, които ще предстяват богат асортимент от техника.

През месец май 2019 г. предстои официалното откриване на изцяло новия сервиз за земеделска техника на Агротайм Техник. "Той ще бъде разположен в град Исперих на площ от 2000 кв.м. и ще е обзаведен с най-модерна техника и оборудване", споделя управителят на фирмата г-н Лазар Лазов.

Агротайм Техник е създадена в края на 2017 г., за да обслужва агробизнеса в района на Североизточна България и не само. Фирмата работи с много производители в сферата на селското стопанство, осигурявайки съвременна техника и поддръжка, и давайки възможност за широко приложение на

рентабилни решения в прецизното земеделие

Целта на Агротайм Техник е да предложи качествена селскостопанска техника, както и ремонт и поддръжка на най-високо ниво. "Именно с тази цел изградихме един от най-големите сервизни центрове в Североизточна България", добави Лазов.

Фирмата е официален вносител за България на марките Samson Agro (тороразпръскваща техника), Corbins (компресори за подрязване, хидравлични повдигачи и други продукти за овощни градини и лозя), Technopol (култиватори от серията АК, хидравлични и роторни брани, машини за мулчиране). Агротайм Техник е също официален дилър на марката LS tractor и лидера в напоителните системи NaanDanJain.

Освен това фирмата предлага употребявани трактори и земеделско оборудване с гаранция. (БФ)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка