Андрей Ковачев: България трябва да продължи непременно по пътя на евроинтеграцията

https://www.24chasa.bg/novini/article/7442053 www.24chasa.bg
Снимки ГЕРБ

България трябва да продължи непременно по пътя на европейската интеграция. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на празника на столичния район „Люлин“, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Той бе гост на празника заедно с народни представители от ГЕРБ, общински съветници, районни кметове, представители на структурата на партията.

Андрей Ковачев коментира, че ще продължи да работи за повишаване на стандарта на живот в страната с използването на европейската солидарност. „Ще работим както досега по всички секторни политики, регионално развитие, околна среда, конкурентоспособност за нашата икономика, добре развито селско стопанство, младежки политики, увеличаване на средствата по програма „Еразъм“ и възможността младите хора да получат своето образование, където пожелаят, след което да се върнат отново в България и да участват в нашия икономически, политически и обществен живот“, подчерта Ковачев.

„На нас ни трябва Европейски съюз, който е ефективен по темите, за които гражданите искат повече европейски ангажимент. Физическа и социална сигурност на гражданите“, каза още Ковачев. Той припомни, че 72 млн.евро ще отидат за драстично подобряване на бързата медицинска помощ в България. До 2021 година страната ни ще има обновена бърза помощ.

„Трябва да гласуваме на 26 май с номер 12 в бюлетината, за да продължи успешният път на България. Трябва да продължим започнатото и в никакъв случай да не се допускат експерименти, защото това ще спре развитието ни“, добави Ковачев.

Кметът на Люлин Милко Младенов поздрави жителите на района по повод празника. „Нека бъдем здрави и успешни в начинанията, които носят благополучие на район Люлин“, каза Младенов.

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни