Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха завод за производство на стъклени бутилки

https://www.24chasa.bg/novini/article/7442161 www.24chasa.bg

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха завод за производство на стъклени бутилки в столицата.

На срещата с ръководството и служителите на фирмата бяха обсъдени възможностите за финансиране през еврофондове, опазването на околната среда за този тип производство. Дискутирани бяха възможностите да се внедри система за обратно изкупуване на стъкления амбалаж.

„Като кандидат за член на Европейския парламент от ГЕРБ ще подкрепя малкия и среден бизнес за създаване на по-добри условия за тяхното развитие“, заяви по време на срещата Лиляна Павлова. Тя добави, че до 2021 г. трябва да се преустанови производството и използването на прибори от пластмаса. По време на срещата бе обсъдена необходимостта за създаване на повече условия, както и нагласа в обществото за необходимостта от рециклиране на отпадъците, включително на тези от стъкло.

Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха завод за производство на стъклени бутилки

Един от основните приоритети за кандидатите на ГЕРБ е създаването на стимули и условия младите българи да работят, да се развиват в България, а тези които са напуснали страната да се върнат обратно.

Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха завод за производство на стъклени бутилки

„Работата ни дава резултат като за миналата година отчитаме, че броят на напусналите страната е равен на тези, които са се върнали“, подчерта Павлова.

Андрей Ковачев, коментира, че е изключително важно показването на добавената стойност на членството на България в ЕС, а именно това, което се е постигнало с евросредствата и какво ще се постигне занапред.

Той добави, че чрез сътрудничество между бизнеса и професионалното и висше образование можем да се направи много за европейския икономически растеж и това сътрудничество трябва да се развива.

На срещата присъства и кметът на район Сердика инж. Тодор Кръстев, общински съветници и членове на районното ръководство.

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на

Светофар падна на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" вчера сутринта. Няма пострадали. Столична община потвърди за инцидента. Не са ясни причините за срутването на светофарната уредба. Движението по натовареното кръстовище не бе засегнато, а пораженията бяха отстранени в рамките на деня.