Отвориха офертите за поддръжка на пътищата в Северна България за 5 г.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7446260 www.24chasa.bg
Снимка Архив

Отворени са офертите в обществените поръчки за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на републиканските пътища за следващите 5 години в 14 области.

За Североизточен район, в който са областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен, са отворени следните оферти:

• за обособена позиция № 1 - ОПУ Варна са отворени 2 оферти. Те са на ОБЕДИНЕНИЕ „ВАРНА 2019“, в което са: „ПЪТИЩА И МОСТОВЕ“ ЕООД, „БГ ЛЕНД КЪНСТРАКШЪН“ АД, „КОПЕКС И КО“ ЕООД и „ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, на ДЗЗД „ПП ВАРНА 2018“, с учасници: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД, „ХИДРОСТРОЙ“ АД и ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД.

• за обособена позиция № 2 - ОПУ Добрич са отворени 2 оферти. Те са на: ДЗЗД „ДОБРИЧ 2019“ с участници: „ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, „ПЪТИЩА И МОСТОВЕ“ ООД, „БГ ЛЕНД КЪНСТРАКШЪН“ АД и „КОПЕКС И КО“ ЕООД, и на ДЗЗД „ПОНТ“, в което участват: „Хидрострой“ АД и „Инжстройинженеринг“ ЕООД.

• за обособена позиция № 3 - ОПУ Търговище е отворена офертата на „ПЪТИНЖЕНЕРИНГСТРОЙ - Т“ ЕАД.

• за обособена позиция № 4 - ОПУ Шумен са отворени 3 оферти. Те са на „АВТОМАГИСТРАЛИ –ЧЕРНО МОРЕ“ АД, на ДЗЗД „ПП ШУМЕН“, с участници: „ПЪТСТРОЙ БУРГАС“ ЕООД и „ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД, и на „ПЪТИНЖЕНЕРИНГ“ АД.

За Северозападен район, в който са областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен, са отворени следните оферти:

• за обособена позиция №1 - ОПУ Видин са отворени 3 оферти. Те са на „ВДХ ВИДИН“ ДЗЗД, в което са: „ВДХ“ АД и „ПЪТСТРОЙ БУРГАС“ ЕООД, на Консорциум „ЩРАБАГ ТЗП СЕВЕРОЗАПАДЕН“ ДЗЗД, с участници: „ЩРАБАГ“ ЕАД и ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ПЪТИЩА БЕЛГРАД“ ООД, и на „Видин 2019“ ДЗЗД, в което са: „ПСТ Груп“ ЕАД, „ПСТ Видин“ ЕООД, „Пътперфект“ ЕАД и „ПСТ София“ ЕООД.

• за обособена позиция №2 - ОПУ Враца са отворени 3 оферти. Те са на Консорциум „ЩРАБАГ ТЗП СЕВЕРОЗАПАДЕН“ ДЗЗД, с участници: „ЩРАБАГ“ ЕАД и „ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ПЪТИЩА БЕЛГРАД“ ООД, на ДЗЗД „2019 Враца“, в което са: „Геострой“ АД, „Пътстрой-92“ АД и „Пътно поддържане Кюстендил“ ООД, и на „Северозапад“ ДЗЗД, в което са: „ПСТ Груп“ ЕАД, „Пейком България“ ЕООД и „Мизоти“ ЕООД.

• за обособена позиция №3 - ОПУ Монтана са отворени 2 оферти. Те са на „ПИМ-НИВЕЛ“ ДЗЗД, в което участват: „Пътинженеринг-М“ АД, „Пътища М“ ЕООД и „Нивел Строй“ ЕООД, и на „ТК МОНТАНА“ ДЗЗД, в което са: „КАРО ТРЕЙДИНГ“ ООД и „ТРЕЙС - ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД.

• за обособена позиция №4 - ОПУ Ловеч са отворени 4 оферти. Те са на Консорциум „ВПП“, с участници: „Виастрой“ АД, „ПЪТПЕРФЕКТ-Т“ ЕАД, „Новако строй“ ЕООД, „ПСТ Груп“ АД, „ПСТ София“ ЕООД и „Пътстрой-Ловеч“ ЕООД, на ОБЕДИНЕНИЕ „ТРЗП 2019“, в което са: „ТРЕЙС ГРУП ХОЛД“ АД и „ТРЕЙС ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, на ДЗЗД „ЛОВЕШКА КРЕПОСТ 2019“, с участници: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД и „ПЪТИЩА 2019“ ЕООД, и на ДЗЗД „Пътно поддържане Ловеч“, в което са: „Мегаинвест-холд“ ЕООД и „ИСА 2000“ ЕООД.

• за обособена позиция № 5 - ОПУ Плевен са отворени 4 оферти. Те са на КОНСОРЦИУМ „ПВП“, с участници: „Новако Строй“ ЕООД, „ПСТ ГРУП“ ЕООД и „ПСТ София“ ЕООД, „ПСТ Видин“ ЕООД и „Виастрой“ АД, на ОБЕДИНЕНИЕ „ТРЗП 2019“, в което са: „ТРЕЙС ГРУП ХОЛД“ АД и „ТРЕЙС - ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, на ДЗЗД „ПАНОРАМА 2019“, с участници: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД, „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ 2019“ ЕООД и „ПЪТИЩА 2019“ ЕООД, на ДЗЗД „ВИА-ПЛЕВЕН 2019“, в което са: „ВИАГРУП“ ЕООД и „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ ПЛЕВЕН“ ЕООД.

За Северен централен, в който са областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, са отворени следните оферти:

• за обособена позиция № 1 - ОПУ Велико Търново са отворени 2 оферти. Те са на: „Пътни строежи – Велико Търново“ АД и на Обединение „Велико Търново 2019“ ДЗЗД, в което са: „БГ ЛЕНД КЪНСТРАКШЪН“ АД, „Пътища и МОСТОВЕ“ ЕООД, „КОПЕКС И КО.“ ЕООД и „ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД;

• за обособена позиция № 2 - ОПУ Габрово са отворени 2 оферти. Те са на КОНСОРЦИУМ „ГАБРОВО 19-24“, в който са: „Пътни строежи - Велико Търново“ АД, „Пътстрой - Габрово“ АД и „Инфрастроежи“ ООД, и на ОБЕДИНЕНИЕ „ТРЗП ГАБРОВО“, с участници: „ТРЕЙС ГРУП ХОЛД АД, „ТРЕЙС – ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД и „МАЗАЛАТ“ ЕООД.

• за обособена позиция № 3 - ОПУ Разград са отворени 2 оферти. Те са на ДЗЗД „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ РАЗГРАД“, в което са: „Автомагистрали Черно море“ АД, „ПЪТ КОНСУЛТ“ ООД и „ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, и на КОНСОРЦИУМ „ТРП ЛУДОГОРИЕ 2019“, с участници: „Пътинженерингстрой - Т“ ЕАД, „Битумина ГмбХ – България“ ЕООД и „Строймонтаж“ ЕАД.

• за обособена позиция № 4 - ОПУ Русе са отворени 3 оферти. Те са на ДЗЗД „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ РУСЕ“, с участници: „ВИНС ИН ХОК“ ЕООД, „Автомагистрали –Черно море“ АД, на „ПЪТИНЖЕНЕРИНГ“ АД и „Мегаинвест-холд“ ЕООД;

• за обособена позиция № 5 - ОПУ Силистра е отворена офертата на „ПЪТПЕРФЕКТ-Т“ ЕАД.

Офертите за останалите три района - Югозападен, Югоизточен и Южен централен, бяха отворени на 9 май. Общо по двете обществените поръчки за 6-те района за планиране, вчера и днес, са отворени 62 оферти.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не съм доволен нито от резултата, нито от играта, казва треньорът на "сините" Петър Хубчев "Левски" ще зимува на втората позиция във временното класиране, след като завърши 0:0 с прекия си преследвач "Локомотив" насред Пловдив. "Сините" играха половин час с човек повече, но така и не успяха да стигнат до трите точки.

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на