Търсят убиеца от Костенец около сметището, преди години се криел от полицията в бидон

https://www.24chasa.bg/novini/article/7448751 www.24chasa.bg
Стоян Зайков още не е открит.

Сметището на Костенец е мястото, на което се предполага, че се крие Стоян Зайков. МВР го издирва 3 дни за убийството на бившата му приятелка Милена Шишкова.

Фризьорката и погребална агентка бе открита мъртва на метри от дома си в Костенец в петък сутринта с 2 куршума в главата. Преди това била пребита. Зайчев е основният заподозрян.

Над 10 сигнала са получили от полицията, че мъжът е бил забелязан. Повечето насочват към изоставени сгради и сметището на града. Бунището е сред приоритетните версии. Смята се, че мъжът се крие в гората около него, а по тъмно се храни от отпадъците.

За издирването на 43-годишния рецидивист МВР вдигна дрон и хеликоптер, но засега използването им не дава резултат. Жандармерия пази къщата на мъжа в края на Костенец, както и тези на Милена и сестра ѝ Славянка в Момин проход. “Странно ми е, че я е убил, беше много любезен човек. Никога не е казвал дума срещу Милена. Няма и мотив да я убива, защото детето си живееше при него”, казва комшия на издирвания мъж. Той разказа и любопитна история за предишно издирване на Стоян. Тогава полицията го търсела заради кражба. “Намериха го да се крие в едно мазе. За всеки случай беше влязъл в бидон”, каза комшията.

Стоян и Милена имали връзка от над 15 години, имат и дете. В последните години обаче ту се събирали, ту се разделяли. Последната разлъка в отношенията им настъпила преди 2 месеца. 14-годишният Стивън отишъл да живее с баща си. Именно той в петък сутринта отишъл да търси майка си и открил кървави следи в коридора на дома ѝ. Детето е и последният човек, видяло Стоян преди убийството.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември