Ива Русинова за бития край Сапарева баня: Този мъж е психично болен, заплашва жени постоянно

https://www.24chasa.bg/novini/article/7464881 www.24chasa.bg
Ива и Ангел Снимка: Фейсбук

Синът на Аня Пенчева - Ангел Караньотов, и приятелката му Ива Русинова са били привикани в полицията. Те са разпитвани във връзка със скандала, при който бизнесменът Ахмед Шерифов бе пребит край Сапарева баня. Русинова е най-атрактивната жена, дрифт пилот в България.

Оплакването от пострадалия е получено на 19 май. Той е съобщил, че е бил нападнат от около 7-8 души, които са счупили челюстта му.

"Този човек, заради когото стана всичко, сигурно е болен психически. Всички от нашето обкръжение го познават, защото той е от типа "интернет нинджа". Постоянно пише и заплашва различни жени. Това си му е неговата сила. Да плаши жени в интернет" коментира Русинова пред dir.bg.

Тя казва, че е била заплашвана и обиждана, но е направила записи и скрийншотове на заканите му.

Шерифов не се държал само към нея така, но и към други момичета в интернет пространството, а Русинова е събрала всички заплахи на едно място и ги е предала на полицията.

"Е сега да ме видиш кой съм, че във фейсбук не отговаряш...", казал Шерифов на приятелката на Ангел Караньотов вечерта преди инцидента.

"Аз му казах, че не се сещам кой е. А той отговори, че сега ще разбера. Каза ми, че здрава няма да остана и започна да ме заплашва", разказва Русинова.

След това Шерифов отишъл до катун, който бил разположен наблизо. Момичето било със своя притятелка, искали да се разделят, но не посмели да го направят.

"Тогава се обадих на моя приятел - Ангел Караньотов. Казах му, че имам още малко работа, но има едни цигани, които ме заплашват и се притеснявам. Не посмяхме нито да отидем да сменим гуми, нито да купим храна. Ангел дойде при мен и си стоеше. Изведнъж дойдоха нови хора, а в това време и мотористите се прибраха. И стана меле. Явно тези, които преди това се бяха разправяли с него, просто му бяха набрали. Ступаха го и си заминаха", разказва Ива.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

*** Събрал шефът на фирмата състава и им съобщил, че секретарката е бременна. Тъй като тя била палава, всички навели виновно глави. Тогава извикали бай Иван портиера. - Бай Иване, ти имал ли си нещо общо със секретарката? - попитал деликатно шефа. -Ама моля ви се, на мойте години... - Хайде сега й съобщи, че е уволнена. *** Зима е.

Голям интерес към автомобилен салон София 2019 отчитат вносителите на автомобили в България от всички марки. По време на изложението тази година могат да се видят голям брой премиерни за българския пазар модели, което продължава до неделя. Снимки: Пламен

Скромна на вид 51-годишна пловдивчанка се оказа сред най-издирваните жени в Европа. В рамките на няколко години Радина Жечева успява да прибере спестяванията на десетки хора от цялата страна. Докато прокуратурата се накани да реагира, измамничката си плюе на петите и няма как да излежи 5-годишната си присъда