“Енерго-Про” инвестира 250 000 лв. в нова мрежа

https://www.24chasa.bg/novini/article/7465254 www.24chasa.bg
Изграждането на нова мрежа в селищно образувание Боровец Юг, югоизточно от варненския квартал Аспарухово, ще позволи присъединяване на нови клиенти, както и ще увеличи сигурността на захранването.

“Електроразпределение Север” (в групата на “Енерго-Про Варна”) изгради за 250 000 лв. нова въздушна електропроводна мрежа в селищно образувание Боровец Юг, югоизточно от варненския квартал Аспарухово.

Поставени са 183 нови стоманобетонни стълба, а дължината на проводника е 13 000 м. Проектът е изпълнен изцяло с усукани изолирани проводници, които имат отлични технически показатели, надеждни са и са устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия.

Макар Боровец Юг да се характеризира със сезонна динамика на населението, през последните години се наблюдава ръст на постоянно обитаващи жители в района. Извършената от “ЕРП Север” инвестиция ще даде възможност за присъединяване на нови клиенти на компанията и ще повиши качеството и сигурността на електрозахранване на живеещите в селищното образувание.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с

Не успя да подкрепи каузата за промени в закона Ще нарежа убиеца на Криси с бръснарско ножче, заканва се баба Милка на протест за справедливо наказание Влошено здраве спря майката на зверски изнасилените и убити сестри Росица и Христина Белнейски да се включи в протест срещу намаляване на присъдите на жестоките престъпници срещу самопризнания.