Юлиан Ангелов ще внесе законопроект за отпадане на таксите за детските ясли и градини

https://www.24chasa.bg/novini/article/7468049 www.24chasa.bg

Юлиан Кръстев Ангелов е български политик, организационен секретар на ВМРО - Българско национално движение. Депутат е в 43-ото и 44-ото Народно събрание. Втори в листата на ВМРО за евроизборите

Подготвям законопроект, който ще бъде внесен след изборите, за освобождаване от такси на всички родители, чиито деца са в детски ясли или градини. Това няма да се отрази на регионалните бюджети, защото става дума за 70 млн. лв., които държавата може да поеме. Държавният бюджет и сега отпуска средства, но те са около 50 %, казва Юлиан Ангелов.

Предложението цели не само да подпомогне бюджетите на работещите семейства, но да направи така, че децата от малцинствените групи също да посещават детски градини. Така те ще научат добре български език, ще се социализират и когато отидат в първи клас, няма да изпитват трудности.

Всичко, което трябва да знаете за:

Можем да вземем пример от Унгария, където Виктор Орбан е направил безплатни всички учебници и учебни помагала. В България се водят разговори с министъра на образованието учебните помагала да са безплатни и електронни, за да се облекчат семействата, допълва депутатът от ВМРО и подчертава, че това предложение ще има дългосрочен ефект за бъдещите поколения.

Всички ангажименти, които сме поели, дори някой път по-бавно да се случват, ние отстояваме докрай. Именно ВМРО поведе битката срещу Истанбулската конвенция, срещу пакета „Макрон“, срещу Глобалния пакт за миграция. Ще продължаваме да се борим за всички тези, които защитаваме – за съхранение на българското, за семейството, за традициите на всяка една нация в Европа. 30 години българите избират между по-голямото и по-малкото зло. И винаги търсят да видят кое е по-малкото зло. В момента ние им даваме реален шанс да не избират между по-голямото и по-малкото зло, а да изберат ВМРО, приканва Юлиан Ангелов и напомня, че партията е под номер 3 в интегралната бюлетина.

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Потърсете ме да ви оправя футбола, каза голмайсторът преди почти 10 години Димитър Бербатов може да замени Борислав Михайлов начело на Българския футболен съюз. Бившият голмайстор на националния отбор и на "Манчестър Юнайтед" е с най-големи шансове да поеме управлението на футбола ни, научи "България Днес" от свои източници.

Президентът на Българския футболен съюз най-накрая хвърли оставка! Тя ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет. Извънредното заседание ще се проведе в петък от 14:00 часа на базата в Бояна. "След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво,

Премиерът на България Бойко Борисов удари по масата! Той също не издържа на изключително слабите резултати на националния отбор в последните години и реши да предприеме крути мерки. "Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския национален