“Теленор” дава на клиентите сами да избират услуги

https://www.24chasa.bg/novini/article/7476726 www.24chasa.bg

Българските потребители за първи път ще могат сами да активират тематични пакети с включен трафик към популярни приложения и да избират дигиталните си услуги с новите планове “Тотал+” на “Теленор”, съобщиха от оператора.

В зависимост кой план изберат, абонатите ще могат да ползват различни пакети с по 10 000 мегабайта за популярни приложения без да плащат допълнително за тях. Те се предоставят към определени планове при сключване 2-годишен договор и са валидни през целия период.

За приложения като Deezer, Buba Play, Nickelodeon Play, HBO GO и PLAY DIEMAXTRA абонамент няма да се плаща през първите 12 месеца, а след това той ще бъде на преференциална цена. Услугите може да се сменят веднъж месечно.

Плановете “Тотал+” ще се активират чрез новата версия мобилното приложение MyTelenor, поради което потребителите трябва да я свалят на телефоните си.

Операторът с награди за дигитални скаути

“Теленор” организира игра за дигитални скаути, посветена на безопасния интернет. Тя ще се проведе на 8 юни от 10 до 17 часа в Южния парк в София. Играта е подходяща за всички деца над 7 години. За победителите “Теленор” осигурява 100 награди. За да ги спечеят, участнаците трябва да отговорят правилно на 10 въпроса, свързани с рисковете онлайн и начините за предотвратяването им. За участие в играта е необходимо мобилното приложение Digital Scouts, което ще е достъпно в началото на юни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни