Искане за изразяване на интерес

https://www.24chasa.bg/novini/article/7513190 www.24chasa.bg

ЕКО България ЕАД, член на Hellenic Petroleum Group,

ул. “Лъчезар Станчев” “№ 3, София

П Р И К А Н В А

Компетентните участници да представят Писма за изразяване на интерес за участие в следните търгове, които ЕКО България организира:

1. Търг за инсталация, ремонт, преоборудване със СУБП на налични колонки Nuovo Pignone.

2. Инсталация и ребрандиране по корпоративен стандарт на ценови тотеми, корпоративни знаци и обшивки.

3. Производство, доставка и инсталация на търговско обзавеждане и оборудване за търговска зала, офис , складове и тераса мебели. Отворени хладилни витрини за напитки и витрини касови.

Фирмите, които желаят да участват могат да заявят искането си за отделни търг (-ове) или за всички търгове.

Подробни спецификации на исканите услуги ще бъдат предоставени в тръжната документация, която ще бъде разпространена до фирми, които ще изразят интереса си.

Фирмите, които желаят да участват, трябва ще изпратят искането на електронния адрес: procurement@eko.bg, най-късно до 26.06.2019 г.

ЕКО България ЕАД си запазва правото да анулира това Искане за изразяване на интерес по каквато и да е причина, без да носи отговорност, да не взема под внимание всякакви или всички Писма за изразяване на интерес и да пренебрегва недостатъците на подадените Писма за изразяване на интерес по свое усмотрение.

Всички подадени Писма за изразяване на интерес остават поверителни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Носителят на "Златната топка" Лука Модрич няма да влезе в надпреварата за трофея тази година. Това стана ясно, след като "Франс Футбол" обяви номинираните за 2019 година. Те са 30 на брой. Сегашният носител на трофея не попада сред тях за първи път в историята, откакто съществува системата със номинации

По всички модни правила е облечена моделката Глория Петкова, видя "България Днес". Красавицата заложи на бели ботуши с дебел ток въпреки горещото време последните дни и ултракъс минижуп за представянето на книга. Въпреки че белите ботуши отдавна са отживелица, в последно време родният хайлайф прибягва към тях, като се придържа към максимата,

Това Део ли е? Не... абе, май е той. Така се обръщаха с камерите на телефоните си столичани зад актьора Иван Бърнев, уловиха го топпапараците на "България Днес". Звездата се разходи като брат близнак на водещия Део из столичните улици и събра очите на феновете, които едва го разпознаха. Досущ копие на певеца водещ Деян Славчев с кислородно руси