Искане за изразяване на интерес

https://www.24chasa.bg/novini/article/7513190 www.24chasa.bg

ЕКО България ЕАД, член на Hellenic Petroleum Group,

ул. “Лъчезар Станчев” “№ 3, София

П Р И К А Н В А

Компетентните участници да представят Писма за изразяване на интерес за участие в следните търгове, които ЕКО България организира:

1. Търг за инсталация, ремонт, преоборудване със СУБП на налични колонки Nuovo Pignone.

2. Инсталация и ребрандиране по корпоративен стандарт на ценови тотеми, корпоративни знаци и обшивки.

3. Производство, доставка и инсталация на търговско обзавеждане и оборудване за търговска зала, офис , складове и тераса мебели. Отворени хладилни витрини за напитки и витрини касови.

Фирмите, които желаят да участват могат да заявят искането си за отделни търг (-ове) или за всички търгове.

Подробни спецификации на исканите услуги ще бъдат предоставени в тръжната документация, която ще бъде разпространена до фирми, които ще изразят интереса си.

Фирмите, които желаят да участват, трябва ще изпратят искането на електронния адрес: procurement@eko.bg, най-късно до 26.06.2019 г.

ЕКО България ЕАД си запазва правото да анулира това Искане за изразяване на интерес по каквато и да е причина, без да носи отговорност, да не взема под внимание всякакви или всички Писма за изразяване на интерес и да пренебрегва недостатъците на подадените Писма за изразяване на интерес по свое усмотрение.

Всички подадени Писма за изразяване на интерес остават поверителни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На свобода е пуснат 20-годишният компютърен специалист Кристиян Бойков, обвинен за хакването на данни от системата на НАП. Ден след ареста му Софийската градска прокуратура реши да пусне младежа срещу подписка и да го освободи незабавно от следствения арест на "Г.М. Димитров". Разследващите са събрали допълнителни доказателства по делото,

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.