121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР

https://www.24chasa.bg/novini/article/7542834 www.24chasa.bg
Снимки: Авторът

Гости на празничните прояви на ОДМВР Монтана бяха зам.-областният управител Нина Петкова, кметът на община Монтана Златко Живков, административният ръководител на Окръжна прокуратура Нина Борисова, директорът на Териториална дирекция ”Национална сигурност” Езекия Езекиев, директорът на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално жандармерийско управление- Монтана гл. инспектор Илиян Кънчев.

Служителите на ОД МВР Монтана отбелязоха професионалния си празник и 140-ия юбилей на вътрешното министерство с празнична церемония по поднасяне на венец на паметника на загиналите във войните в гр. Монтана и тържествено събрание в областната дирекция.

121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР

За високи резултати и съществен принос при изпълнение на конкретна професионална задача тази година с наградата „писмена похвала” са отличени 101 служители на ОД МВР Монтана.

121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР

59 служители са наградени от директора на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов, 1 – от зам. директора Цветомил Христов и 41 – от началниците на 4-те Районни управления в Монтана, Лом, Берковица и Вършец. По случай професионалния празник награди получиха 14 служители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Монтана. С „писмена похвала” от вътрешния министър е награден инспектор Михаил Михайлов от сектор „Пожарогасене и спасителна дейност” на РДПБЗН. 8 пожарникари и спасители са отличени от директора на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов, сред тях и директорът на местната структура комисар Венцислав Райков. От зам.директора на ГДПБЗН са наградени 2-ма служители, 2-ма – от директора на дирекция „Оперативни дейности” и 2-ма – от директора на дирекция „Критична инфраструктура, превенция и контрол”.

121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР

В знак на уважение към денонощния полицейски труд от името на областния управител г-жа Нина Петкова/зам.областен управител/ връчи предметна награда на служителите на група „Оперативен анализ и полицейска статистика” при ОД МВР Монтана - автомат за вода /диспенсър/.

Традиционната награда на община Монтана тази година кметът Златко Живков присъди на криминалиста от РУ Монтана Николай Георгиев. Подареният хладилник ще бъде използван от всички служители на РУ Монтана. В привествието си към състава г-н Живков пожела на все по-младият и амбициозен екип да работи добре, като защитава авторитета на вътрешното министерство и благодари за оказаното съдействие от органите на реда при извършването на 120 ремонтни дейности през годината на територията на общината.

Гости на празничните прояви на ОДМВР Монтана бяха зам.-областният управител Нина Петкова, кметът на община Монтана Златко Живков, административният ръководител на Окръжна прокуратура Нина Борисова, директорът на Териториална дирекция ”Национална сигурност” Езекия Езекиев, директорът на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално жандармерийско управление - Монтана гл. инспектор Илиян Кънчев.

Поздравителни адреси към състава бяха представени на тържественото награждаване на постигналите високи резултати през годината служители. В приветствието си гл. секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов изказа благодарност за добросъвестната и всеотдайна работа и призова служителите да продължат традициите, като с труда и професионализма си гарантират правовия ред, защитават правата и свободите на хората, сигурността и спокойствието на българските семейства.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не съм доволен нито от резултата, нито от играта, казва треньорът на "сините" Петър Хубчев "Левски" ще зимува на втората позиция във временното класиране, след като завърши 0:0 с прекия си преследвач "Локомотив" насред Пловдив. "Сините" играха половин час с човек повече, но така и не успяха да стигнат до трите точки.

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на