24chasa.bg отново е номер 1

https://www.24chasa.bg/novini/article/7547803 www.24chasa.bg

 24 часа онлайн отново е номер едно сред новинарските сайтове в България. Според метричната система Гемиус за юни той има 1 389 551 реални потребители. Над 50 000 повече са нашите читатели в сравнение със следващия в класацията. Онлайн изданието на "24 часа" има и около 20 000 000 импресии. Четат го 31 на сто от имащите достъп до интернет в страната - тоест той владее почти една трета от пазара. Гемиус брои само читателите от България. А 24chasa.bg има още над 20% трафик от чужбина. 

През март 2018 г. онлайн изданието на “24 часа” стана най-големият новинарски сайт в България за пръв път. От тогава насам периодично някой от конкуренцията ни изпреварва. Интересно е да се отбележи, че това се случва обикновено в периодите, когато фирмите планират или годишни, или празнични бюджети за реклама.

24chasa.bg никога не е купувал трафик, дори за да направи добро впечатление на рекламодателите. И това е видно от резултатите му. Ние растем постоянно и стабилно, докато други имат резки възходи и резки падения. 

Имаме много верни читатели, които търсят нашите текстове, защото са сигурни в качествата и достоверността им. Читатели дори ни пишат, че влизат в нашия сайт, за да проверят дали са верни информациите в други онлайн издания.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на

Светофар падна на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" вчера сутринта. Няма пострадали. Столична община потвърди за инцидента. Не са ясни причините за срутването на светофарната уредба. Движението по натовареното кръстовище не бе засегнато, а пораженията бяха отстранени в рамките на деня.

Секс пръска Нора Недкова дори и на балкона. Плеймейтката се показа чисто гола на малката си тераса, където най-вероятно се кани да просне прането. Феновете на русото миньонче се притениха да не й настине дупето. Недкова рецитира текст от песента на Михаела Филева "Изгубени в рая" под изключително провокативната си разголена снимка