Борисов: Глупост е, че съм обещал на Григор да строи висока сграда до кортовете на Малееви

https://www.24chasa.bg/novini/article/7549075 www.24chasa.bg
Премиерът също обича да участва на тенис турнири, но за любители. Снимка Архив

"Григор Димитров мина да го видя, защото имах и аз такава контузия в рамото. Изключително тежка контузия. Някъде писаха, че съм му обещал да строи някаква висока сграда в комплекса на Малееви. Господ ми е свидетел, момчето каза, че някъде извън София ще иска да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си проучи нещата, да дойде и да говорим. Коментирам тази среща само заради тази глупост, че ще строи висока сграда на кортовете на сестри Малееви"", каза премиерът Бойко Борисов пред "Дарик радио".

Премиерът е посъветвал "приятелски" с бившия №3 в света да участва отново на турнири в България. Димитров спечели "София оупън" през 2017 г., но от тогава не е участвал в надпревари в България.

"Най-приятелски му казах му единствено да идва на турнирите и да играе за България, защото това е една инвестиция в обичта на народа. А хората го обичат. За половин час мина да ме види и сподели как се променя България. Сподели как се променя България и си ходи до Хасково и се връща без напрежение".