Програма “Лоялен клиент” пести от месечните сметки за парно

https://www.24chasa.bg/novini/article/7559868 www.24chasa.bg

Как да намалим сметките си за топло е един от основните въпроси, които си задават потребителите.

Енергоспестяващите мерки са един от основните способи за това, съветват експертите. Има обаче и още една възможност, от която можем да се възползваме, напомнят от “Топлофикация София”. Става дума за програмата „Лоялен клиент“ на дружеството. Програмата съществува от 5 години. За това време се наблюдава трайна тенденция на нарастване броя на клиентите, които се възползват от нея .

В рамките на програмата всички абонати могат да получат 3% намаление на месечните си сметки. За да се възползват от нея обаче, потребителите трябва да нямат задължения към парното и да плащат текущите си смети навреме.

Програмата важи и при заплащане на равни месечни вноски през годината. Освен предвиденото 3 % намаление, в този случай има и допълнителен бонус – 50% отстъпка от една месечна вноска в годината. Новите абонати я получават от първата, а останалите – от единадесетата вноска. Основното преимущество на плащането на равни месечни вноски е по-доброто планиране на разходите в домакинството.

„Програмата е насочена към коректните ни клиенти, но сме убедени, че може да мотивира и голяма част от тези, които имат закъснения в плащанията си”, коментират от „Топлофикация София“.

От дружеството напомнят, че задълженията за парно и топла вода може да се заплатят в 8 клиентски центъра, в над 350 каси на различни партньорски вериги, чрез ePay или онлайн на toplo.bg.

За допълнителна информация и въпроси може да се свържете с „Топлофикация София” на www.facebook.com/www.toplo.bg и на телефон 0 700 11 111.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с