Пандизчия ще търка нара още 15 месеца за три престъпления във Велико Търново

https://www.24chasa.bg/novini/article/7571847 www.24chasa.bg

По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново осъдиха на една година и три месеца лишаване от свобода рецидивист за извършени кражба, повреждане на чужда вещ и противозаконно отнемане на  автомобил. В съда делото е разгледано по реда на съкратено съдебно следствие, при което обвиняемият се е признал за виновен и е приел за верни фактите, изложени в обвинителния акт, съобщиха от Апелативната прокуратура.

И.Л. се призна за виновен за това, че на 03.03.2019 г., в гр. В. Търново, при условията на опасен рецидив, чрез използване на техническо средство отнел от владението на Н. Д., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да присвои чужда движима вещ – акумулатор от лек автомобил на стойност 42 лева - престъпление по чл.196, вр. чл. 195, вр. чл.194, вр. чл.29от НК.

Осъден е по обвинението, че на 04.03.2019 г., в гр. В. Търново, противозаконно повредил чужда движима вещ – входна врата на кооперация, с което причинил вреди на собствениците на стойност 31,60 лева - престъпление по чл.216 от НК.

Признат е за виновен и за това, че на 04.03.2019 г. в гр.В. Търново, при условията на повторност, противозаконно отнел чужд товарен автомобил „Фолксваген Кади“ на стойност 2500 лева от владението на С. А., без нейно съгласие, с намерение да го ползва, като е последвала повреда на автомобила в размер на 780 лева и го изоставил без надзор, като деянието е извършено в пияно състояние – престъпление по чл.346 от НК.

На 03.03.2019 г. обвиняемият имал нужда от акумулатор за автомобил, отишъл в автосервиз и от оставен за ремонт лек автомобил взел акумулатора. На следващият ден се разхождал в гр.В. Търново. Бил ядосан на търновец и минавайки покрай кооперацията, в която живее, повредил входната врата. Малко след това видял спрян пред заведение отключен товарен автомобил, решил, че искал да се повози, влязъл в автомобила и го подкарал. Поради употребеният преди това алкохол, загубил контрол на управление и го блъснал в два паркирани автомобила. От катастрофата последвала повреда на моторното превозно средство и И.Л. го изоставил без надзор, като избягал от мястото на произшествието. Обвиняемият е осъждан многократно и към момента изтърпява присъда в Затвора гр.Ловеч.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гледачите в столичния зоопарк вземат дезинфекциращ душ преди влизане при прасетата. Мярката е заради разпространяващата се африканска чума на територията на нашата страна. Въпреки че заразата все още не е достигнала Софийско, в зоологическата градина вземат мерки, за да опазят здравето на животните.

Дениз и Елица са секси морските патрули на "България Днес" Снимки: Ивайло ПЕТРОВ www.ivaylopetrovphotography.eu Черната и русата! Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за спокойствието на народа. И особено за мъжката част. Дениз Хайрула и Елица Младенова са секси морските патрули на "България Днес",

10 лева броят фетишисти, за да си купят носени и непрани дамски гащи. Ароматният бизнес набира популярност в платформите за онлайн търговия, а скандалните обяви зачестяват през последните месеци. "Гащичките ми са напоени със соковете ми и са с неустоимо възбуждащ аромат", гласи една от най-провокативните реклами,