Готвачка затворена в хладилна камера в Слънчев бряг

https://www.24chasa.bg/novini/article/7585658 www.24chasa.bg
Снимка: Pixabay

Готвачка в магазин със заведение за бързо хранене в Слънчев бряг е била затворена в хладилна камера. Историята разказа самата Веселка Тодорова пред Нова телевизия. Но не пожела да застане с лице пред камерата.

Тодорова работила към фирма с няколко обекта в Слънчев бряг. Миналата седмица я прехвърлили в друг обект на същата верига, където тя видяла нередности. "В момента, в който реших да направя забележка за хигиената в магазина, започнаха да ме обиждат и да ми търсят недостатъци", разказа жената.

Нейна колежка, която се представила като Боряна, изсипала без да иска баниците в тава с мръсна вода, била немарлива и между двете възникнал спор и напрежение. В последния работен ден на Веселка в обекта - в неделя, Боряна я изпратила до камерата за хляб, за да пекат. "Вратата се затвори след мен, стана тъмно и машините се включиха. Изпитах ужас, беше много студено", разказа потърпевшата. Това била най-силната камера, защото в нея се държи рибата. Малксо след като започнала да блъска по вратата й отворили, а другата жена стояла отвън и пушела. "Аз съм обикновен човек, отишъл сутринта на работа, който не знае дали ще се прибере жив", обясни Веселка защо е подала сигнала.