14-годишният Георги, арестуван за изнасилване в Германия, и преди се гаврил с жертвата си?

https://www.24chasa.bg/novini/article/7594182 www.24chasa.bg
Факсимиле: Билд

14-годишният Георги С., който бе задържан за изнасилване в Германия, и преди се е гаврил сексуално с жертвата си, пише днес Bild. Изданието посочва, че той е извършител на три предполагаеми сексуални посегателства в Германия.

Груповото изнасилване в Мюлхайм на Рур (в област Северен Рейн-Вестфалия), при което две момчета (12 г.) и трима юноши (14 г.)  жестоко малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

Българинът Георги С. (14 г.) беше главният заподозрян в престъплението и бе задържан. Във вторник беше изправен в съда, за да се удължи задържането му от окръжния съд в Мюлхайм на Рур.

 Обвиняемият вече е обвинен и в това, че е изнасилил жертвата на деянието от 5 юли 2019 г. и на неуточнена, предхождаща престъплението, дата през лятото на 2019 г."., съобщи на съдебното заседание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

Заподозреният  Георги С. е от българско семейство, дошло в Германия през 2017 г.  Bild тръгна по неговите следи в Мюлхайм на Рур, за да разплете случая. Според съседка на семейството на Георги баща му е агресивен.

В допълнение към двете предполагаеми изнасилвания той е обвинен и в трети случай на сексуално насилие. Твърди се, че преди 11 месеца - тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил ученичката Джанин (името е сменено от изданието, за да запази самоличността на 14-годишната девойка), като изнасилването станало на детска площадка.