Фандъкова в прекрасна форма – успокои тези, които пускат фейка, че била уморена (Обзор)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7603050 www.24chasa.bg
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери ремонта на улица "Каменоделска".

Ако отново се кандидатирам, ще изляза с нови идеи и обновен екип, каза кметът на София

Столичният кмет Йорданка Фандъкова още не е решила дали ще се кандидатира за четвърти мандат, а решението си ще обяви през септември. “Ако се кандидатирам, ще изляза с нови идеи, с обновен екип, с достатъчно опит и с енергия”, заяви Фандъкова, която провери ремонта на ул. “Каменоделска”. И добави, че предстоящите избори са много важни, за да се продължи развитието на София, и се подготвя сериозно.

Тя опроверга слуховете, че била уморена.

“Чувам всякакви упражнения върху моето решение и върху мен самата. Искам да успокоя всички:

В добро здраве

съм и трудно

се уморявам

Работата много ме мотивира. Имам сила, амбиция и желание да си свърша работата и го правя всеки ден”, категорична бе Фандъкова.

Тя предупреди всички, които се стремят към кметския стол, че работата в големия град е огромна, а хората искат нещата да се случват по-бързо. “Да, има много предизвикателства, има още много проблеми, които трябва да решаваме. Имаме и много нови проекти за развитието на града”, добави тя.

До 15 септември пък трябва да са готови почти всички 15 големи инфраструктурни обекта. За първия звънец ще бъде пуснато и движението по ул. “Каменоделска”. Там се подменят релсите, осветлението, тротоарите и настилката.

Вчера багери влязоха и в “Захарна фабрика”, за да разчистят незаконни ромски постройки. “Това не е първото събаряне. Не вдигаме много шум при такива ситуации, защото това предизвиква напрежение. Спокойно се работи” , увери Фандъкова. Призова кметовете да са активни и постепенно да премахнат незаконните бараки.

Малко преди да започне инспекцията на Фандъкова, и омбудсманката Мая Манолова обяви, че все още не е взела решение дали ще влезе в надпреварата за кмет.

“Ако реша да се

кандидатирам,

ще стана кмет

Това е причината за страха, за агресията, за атаките, на които съм подложена. Впрегната е цялата пропагандна машина около властта - медии, говорители на властта… Това издава паника.

Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана”, каза Манолова пред bTV. Не водела разговори нито с партии, нито със Слави Трифонов. “Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите”, обясни тя.

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери ремонта на ул. “Каменоделска”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи