Ботьо Ботев: Случаи като Негован с двойно убийство и двойно разчленяване не помня да сме имали досега

https://www.24chasa.bg/novini/article/7613919 www.24chasa.bg

Случаи с двойно убийство с двойно разчленяване досега не сме имали в практиката. Ще има много спекулации по него, защото той е много интересен от криминологична гледна точка. За кратко време трябва да се свърши огромна работа от едни огромен екип. От този аспект трябва да се прояви уважение към работата им. Това заяви пред Нова тв криминалистът Ботьо Ботев.

Колкото е възможно по-малко трябва да се разкриват конкретни неща от случая, каза той. Трудността при такива случаи е да се установи на кого е трупът. Извършителят очевидно има сериозен мотив, за да извърши подобно нещо. Логиката е, че между извършители и потърпевши има връзка. Разкрие ли се самоличността на убитите, ще се разкрие лесно връзката и ще се стигне до престъпника. Човек не може да изчезне просто така, рано или късно ще се установи кои са жертвите, каза криминалистът. Работи ли се добре, ще се стигне до истината.

 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с

Не успя да подкрепи каузата за промени в закона Ще нарежа убиеца на Криси с бръснарско ножче, заканва се баба Милка на протест за справедливо наказание Влошено здраве спря майката на зверски изнасилените и убити сестри Росица и Христина Белнейски да се включи в протест срещу намаляване на присъдите на жестоките престъпници срещу самопризнания.