Варненската полиция издирва мъж, изчезнал след палатки с приятели

https://www.24chasa.bg/novini/article/7625101 www.24chasa.bg
Снимка: Личен архив

Варненската полиция издирва 28-годишния Иван Йорданов, изчезнал, след като бил с приятели на палатки в гористата местност край село Любен Каравелово. Близките му подали сигнал в полицията на 25-и август, в 19.40 часа, а мъжът е в неизвестност от около 4 часа сутринта същия ден.

Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26.08.2019 г. служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители то горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсвали района, в който за последно е забелязан Иван. В момента група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района.

"Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на ИВАН ЙОРДАНОВ Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР", съобщиха от варненската полиция.