Четвърти ден няма следа от Иван Йорданов

https://www.24chasa.bg/novini/article/7628291 www.24chasa.bg

Четвърти ден продължава издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който изчезна миналата неделя в гората край варненското село Любен Каравелово. Той е бил там със свои приятели на техно парти, на което са присъствали над 150 души.

Иван се е обадил на баща си и му е изпратил GPS координатите си от района на бившето военно поделение край селото. Тук всъщност следите му се губят. В самото поделение в събота е имало голямо парти, имало е много хора с коли, с каравани, някои от тях с чуждестранна регистрация. Музиката се е чувала на километри. Никой обаче не може да каже какво точно се е случило и защо Иван се обадил на баща си.

 "Потърсил е помощ, казал е, че е застрашен, имало много хора, тръгнал е в гората и мисли, че се е загубил и е пратил Джипиес координатите си. Бащата веднага е тръгнал за мястото и е установил, че това е гориста местност на бившето поделение в района на село Любен Каравелово. Това са хора, които се организират, слушат музика на силни честоти и търсят места, които не са обществено достояние. Скрити, потайни места, където могат да правят това, което им харесва. Провежда се отново претърсване в района, съвместно с екипи на военна полиция се провериха изоставени бункери, за които нямаме голяма известност. Защото това е едно изоставено поделение. на места има бункерни съоръжения, в които може да се влезе, да се укрие някой или да падне и да пострада", каза гл. инспектор Пламен Годеманов, началник на Сектор “Издирване” в ОД на МВР - Варна.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

70% от плодовете, зеленчуците и семената, от които ядем, са благодарение на тях Иво АНГЕЛОВ "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора". Предупреждението е на великия учен Алберт Айнщайн

В цяла Европа са безплатни, а у нас!? Борислав РАДОСЛАВОВ Платено вече е едно от най-жизненоважните и поддържащи живота на трансплантираните у нас. Това разкри пред "България Днес" Евгени Георгиев, председател на Алианса на трансплантираните и оперираните "Бъдеще за всички". "Става дума за медикамента "Майфортик"

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното