ВУСИ с нови преференции за кандидат-студентите в „Национална сигурност“

https://www.24chasa.bg/novini/article/7630616 www.24chasa.bg

Условията са без аналог в България и са валидни за целия курс на обучение

Висшето училище по сигурност и икономика обявява ексклузивни преференции за кандидат-студентите в направление „Национална сигурност“. От уникалните условия могат да се възползват всички, които желаят да получат качествено образование, гарантиращо придобиването на необходимите теоретични знания и практически умения за работа в сферата на сигурността.

„Академичното ръководство на ВУСИ реши да направи жест към кандидат-студентите, които желаят да учат при нас. Ние следим непрекъснато повишаващия се интерес към вуза и атрактивните специалности, които предлагаме. Затова се взе решение за въвеждането на преференциални такси за професионално направление „Национална сигурност“, които ще важат за редовна, задочна, дистанционна и индивидуална форма на обучение“, информира ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов. Той допълни, че новите семестриални такси са без аналог в България и са валидни за целите бакалавърски (4 години) и магистърски (1 година) курсове на обучение.

„Продължаваме да разширяваме обхвата и действието на социалната ни програма, която ни отличава от всички останали вузове с допълнителни преференции. Те са във връзка с 15-годишния юбилей на ВУСИ и 140-годишнината от създаването на МВР в България“, обясни проф. Манолов.

От преференциите могат да се възползват всички кандидат-студенти в направление „Национална сигурност“ за учебната 2019/2020 година, които отговарят на следните изисквания:

I. Кандидат-студенти (деца) на полицаи и други служители в системата на националната сигурност (МВР, МО, ДАНС, ДАР и др.)

1. Безплатно обучение на деца на загинали полицаи и на други служители в системата на националната сигурност.

2. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 15 години в системата на сигурността, включително и за деца на пенсионирани родители от системата.

3. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 10 години в системата на сигурността.

4. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 5 години в системата на сигурността.

II. За кандидат-студенти, действащи служители в системата на националната сигурност (МВР, МО, ДАНС, ДАР и др.)

1. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили до 3 години в системата на сигурността.

2. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили над 3 години в системата на сигурността.

3. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили над 7 години в системата на сигурността.

III. За семейни кандидат-студенти, действащи служители в системата на националната сигурност /МВР, МО, ДАНС, ДАР и др./ без ограничение във възрастта

1. Безплатно обучение на единия член от семейството, ако родители и дете /или двамата родители/ учат заедно във ВУСИ.

2. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с три и повече деца.

3. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с две деца.

4. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с едно дете.

IV. 900 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за всички изброени по-горе категории кандидат-студенти за магистърска степен

V. Посочените преференции за семестриални такси са валидни за целите бакалавърски /4 години/ и магистърски /1 година/ курсове на обучение

Подробна информация за новите условия, които Висшето училище по сигурност и икономика предлага на кандидатстудентите в направление „Национална сигурност“, можете да получите на адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 13, тел. 032-260-974, 02-42-38-320, 038-500-440, както и на www.vusi.bg.

Възползвайте се от уникалния шанс и осигурете най-доброто бъдеще за себе си!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца