ВУСИ с нови преференции за кандидат-студентите в „Национална сигурност“

https://www.24chasa.bg/novini/article/7630616 www.24chasa.bg

Условията са без аналог в България и са валидни за целия курс на обучение

Висшето училище по сигурност и икономика обявява ексклузивни преференции за кандидат-студентите в направление „Национална сигурност“. От уникалните условия могат да се възползват всички, които желаят да получат качествено образование, гарантиращо придобиването на необходимите теоретични знания и практически умения за работа в сферата на сигурността.

„Академичното ръководство на ВУСИ реши да направи жест към кандидат-студентите, които желаят да учат при нас. Ние следим непрекъснато повишаващия се интерес към вуза и атрактивните специалности, които предлагаме. Затова се взе решение за въвеждането на преференциални такси за професионално направление „Национална сигурност“, които ще важат за редовна, задочна, дистанционна и индивидуална форма на обучение“, информира ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов. Той допълни, че новите семестриални такси са без аналог в България и са валидни за целите бакалавърски (4 години) и магистърски (1 година) курсове на обучение.

„Продължаваме да разширяваме обхвата и действието на социалната ни програма, която ни отличава от всички останали вузове с допълнителни преференции. Те са във връзка с 15-годишния юбилей на ВУСИ и 140-годишнината от създаването на МВР в България“, обясни проф. Манолов.

От преференциите могат да се възползват всички кандидат-студенти в направление „Национална сигурност“ за учебната 2019/2020 година, които отговарят на следните изисквания:

I. Кандидат-студенти (деца) на полицаи и други служители в системата на националната сигурност (МВР, МО, ДАНС, ДАР и др.)

1. Безплатно обучение на деца на загинали полицаи и на други служители в системата на националната сигурност.

2. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 15 години в системата на сигурността, включително и за деца на пенсионирани родители от системата.

3. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 10 години в системата на сигурността.

4. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, чийто родител (родители) е работил минимум 5 години в системата на сигурността.

II. За кандидат-студенти, действащи служители в системата на националната сигурност (МВР, МО, ДАНС, ДАР и др.)

1. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили до 3 години в системата на сигурността.

2. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили над 3 години в системата на сигурността.

3. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за кандидат-студенти, работили над 7 години в системата на сигурността.

III. За семейни кандидат-студенти, действащи служители в системата на националната сигурност /МВР, МО, ДАНС, ДАР и др./ без ограничение във възрастта

1. Безплатно обучение на единия член от семейството, ако родители и дете /или двамата родители/ учат заедно във ВУСИ.

2. 600 лева на семестър, или с 33% /300 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с три и повече деца.

3. 700 лева на семестър, или с 22% /200 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с две деца.

4. 800 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса на родители с едно дете.

IV. 900 лева на семестър, или с 11% /100 лева/ намаление на семестриалната такса за всички изброени по-горе категории кандидат-студенти за магистърска степен

V. Посочените преференции за семестриални такси са валидни за целите бакалавърски /4 години/ и магистърски /1 година/ курсове на обучение

Подробна информация за новите условия, които Висшето училище по сигурност и икономика предлага на кандидатстудентите в направление „Национална сигурност“, можете да получите на адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 13, тел. 032-260-974, 02-42-38-320, 038-500-440, както и на www.vusi.bg.

Възползвайте се от уникалния шанс и осигурете най-доброто бъдеще за себе си!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Куп интелектуалци на поклонението на бившия шеф на Народния Магдалена МИТКОВА снимки: Пламен Кодров Звездите на родната културна сцена изпратиха големия Павел Васев в последния му път. Стотици известни личности и приятели, сред които Вежди Рашидов, Теди Москов, Стефан Мавродиев, Параскева Джукелова, Антон Радичев и Жоро Мамалев,

Кадър с дъх на лято публикува плеймейтката Маги Бадер. Носителката на еротичната титла се пусна по бански, препичайки се на жарко слънце. И докато навън е мъгла и студ, то при Маги изглежда, сякаш че температурите са доста високи. Бадер крие засега къде е и с кого, но това не попречи на почитателите й да отбележат, че изглежда много секси

Бившето гадже на Луна пропя. Здравенякът Горан се прекръсти на Горджано, за да впечатли изпълнителката с кратко парче. "Горане, благодаря ти за тази серенада! За жеста много мило, но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти - да ме впечатлиш или да ме изплашиш. Да не си станал талибан или си прекалил отново с дозата!