Бъди в час с нас

https://www.24chasa.bg/novini/article/7631127 www.24chasa.bg

В първите дни на месец септември, лятото бавно отива към своя край, а с него и безгрижните дни за учениците.

За да е по-лесно преминаването от почивка към режим на ранно ставане, контролни и задължения, книжарници Сиела са подготвили пълен набор от ученически принадлежности, учебници и помагала.

Ето какво не трябва да забраяте да купите ако подготвяте ученик от 1-ви до 4-ти клас:

* Тетрадки с тесни и широки редове – 1 клас;

* Тетрадки с големи квадратчета – 1 клас;

* Тетрадки с широки редове;

* Тетрадки с малки квадратчета;

* Цветни моливи;

* Флумастери;

* Акварелни бои;

* Темперни бои;

* Пластилин;

* Черен молив, острилка и гума;

* Линия и триъгълник;

* Лепило;

* Ножица;

* Блок №4, Гланцово блокче.

Освен този задължителен списък, е добре да си приготвите и план за набавяне на необходимите раница, несесери, химикалки и други.

Раницата е едно от най-важните неща за ученика. Затова и изборът ѝ трябва да е внимателно обмислен. За по-малките ученици се препоръчват модели, които ще запазят стойката и здравето на децата, като за целта те трябва да са леки, със здрав гръб и подсилени дръжки. За удобство е важно да имат и повече отделения, в които могат да се слагат лаптоп, тетрадки и учебници. Можете да намерите голямо разнообразие от марки и модели в различни ценови диапазони. Всички те са ергономични, издържливи и са подходящи за всички възрасти. Обикновено раниците са в комплект с несесер.

Предлаганите от Сиела химикали, флумастери, боички, пластилин - са много цветни и разнообразни и асортиментът е огромен. Изборът на тетрадки е не по-малък. Можеш наистина да се изгубиш в огромното разнообразие от формати и корици.

И за да сме наистина готови за училище във веригата Сиела може да се намери пълен набор от учебници и помагала. Те могат да се закупят като единична бройка или на едро за цели класове или училища.

В книжарници Сиела можете да избирате от изобилие от качествени ученически продукти на добри цени. С удобните си локации и компетентно обслужване, веригата книжарници се е утвърдила на пазара като изцяло отдадена на клиентите. С една обиколка в някои от 16-те им обекта, пазаруването за училище ще стане приятно и бързо, а крайния резултат – качество на разумна цена.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца