Стани магистър за една година

https://www.24chasa.bg/novini/article/7634087 www.24chasa.bg

От есента на 2019 г. Нов български университет предлага едногодишни магистърски програми с обучение в два семестъра. През септември бъдещите студенти могат да избират между огромно разнообразие от програми с редовна и дистанционна форма на обучение - над 60 бакалавърски, над 100 магистърски и 40 докторски програми. ( Повече информация на www.nbu.bg)

За степен „бакалавър“ завършилите средно образование мога да подават документи до 12 септември. Приемът за магистърските програми ще продължи през целия месец септември.

Повечето магистърски програми са с период на обучение от три семестъра, а от тази година студентите могат да защитят степен „магистър“ и след едногодишен курс. Същевременно университетът предлага уникална възможност за изготвяне на индивидуални планове, в които се съчетават курсове.

За Нов български университет образованието е повече от предаване на знания. В съвременния свят знанията са на един „клик“ разстояние. Университетът е уникален за българската система на образование по отношение на възможностите, които предлага за развитие на индивидуалните академични интереси на своите студенти и свободата на избор на програми и курсове.

Още в началото на своята дейност Нов български университет внедрява дистанционното електронно и продължаващото обучение като част от най-добрите световните образователни тенденции, за да увеличи шансовете на пазара на труда за хора от всички възрасти.

Нов български университет е един от първите въвели система за академично тюторство – всеки студент има достъп до академичен ментор, който да го съветва и напътства в различните административни, академични и лични предизвикателства, пред които той/тя ще се изправи. Нов български университет е изцяло отдаден на личната и професионална реализация на всеки студент. В подкрепа на изграждането на успешна кариера, ние сме създали проактивен отдел за програмно ориентиране и кариерен център, които предлагат редица услуги – от индивидуални консултации, през семинари за кариерни умения до изложения на работодателски организации.

Студентите имат постоянен достъп до преподавателите, материалите и ресурсите на избраните от тях курсове, както и възможност за виртуално обучение в реално време, благодарение на системата за електронно обучение – MOODLE НБУ.

Нов български университет изгражда активно своята „Еразъм+“ мрежа за обмен на студенти, преподаватели и идеи, създавайки допълнително предизвикателна и включваща международна академична среда.

Университетът не е просто локация, той е среда на живот. Кампусът на Нов български университет предлага зелена и модерна среда, в която студентите могат да се чувстват като част от академичната общност. Той съсредоточава на едно място пространствата за обучение с места за общуване и провеждане на културни събития. В университета функционират редица модерно оборудвани учебно-практически и изследователски звена, които осигуряват възможност за практическо обучение на студентите, изследователска работа на преподавателите и извършване на експертни услуги за външни потребители. Ежегодно се провеждат редица майсторски класове на световни имена в изкуството – Райна Кабаиванска, проф. Милчо Левиев, проф. Людмил Ангелов.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Куп интелектуалци на поклонението на бившия шеф на Народния Магдалена МИТКОВА снимки: Пламен Кодров Звездите на родната културна сцена изпратиха големия Павел Васев в последния му път. Стотици известни личности и приятели, сред които Вежди Рашидов, Теди Москов, Стефан Мавродиев, Параскева Джукелова, Антон Радичев и Жоро Мамалев,

Кадър с дъх на лято публикува плеймейтката Маги Бадер. Носителката на еротичната титла се пусна по бански, препичайки се на жарко слънце. И докато навън е мъгла и студ, то при Маги изглежда, сякаш че температурите са доста високи. Бадер крие засега къде е и с кого, но това не попречи на почитателите й да отбележат, че изглежда много секси

Бившето гадже на Луна пропя. Здравенякът Горан се прекръсти на Горджано, за да впечатли изпълнителката с кратко парче. "Горане, благодаря ти за тази серенада! За жеста много мило, но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти - да ме впечатлиш или да ме изплашиш. Да не си станал талибан или си прекалил отново с дозата!