Повече данъчни декларации са подадени в НАП-Добрич

https://www.24chasa.bg/novini/article/7638491 www.24chasa.bg

Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019 г. са 67 012, показва разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти. Средното време за обслужване на един клиент в офиса на НАП е 6 минути – съобщава говорителят Красимир Павлов.

Броят на приетите и обработените годишни данъчни декларации до настоящия момент е 21 031, като за същия период на изминалата година техният брой е 20 480.

13 277 физически лица са декларирали доходите си пред НАП-Добрич, от началото на годината, а юридическите лица, които се декларирали печалбата си пред приходната агенция са 7373.

16 530 е общият брой на издадените удостоверения от местния офис на приходната агенция, като близо 6 000 са удостоверенията за наличие или липса на задължения.

6897 трайно безработни добруджанци са декларирали , че ще заплащат здравните си вноски сами, като са подали декларация образец 7.

От НАП-Добрич, напомнят на гражданите и фирмите, че имат възможност веднъж годишно сами да коригират дължимия данък, деклариран пред агенцията с годишната декларация. Това става с подаването на еднократна коригираща декларация след изтичане на срока за подаване на годишната данъчна декларация. Формулярът се приема до 30 септември на 2019 г. за промени, свързани с декларираните данъци от предходната година.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С нова хубава жена бе заловен от "България Днес" бизнесменът Христо Сираков. Ценителят на женската красота и неговата партньорка се бяха отделили на двойна маса в столично заведение, а розе придаваше още по-романтичен вкус на срещата. Девойката не е от познатите плеймейтки и засега е непозната на широката аудитория

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи