Забавна и лесна комуникация между деца и родители с красив технологичен аксесоар

https://www.24chasa.bg/novini/article/7640254 www.24chasa.bg

В свят, в който технологиите стават все по-достъпни, потребителите са „потопени“ в океан от разнообразни модели устройства, от който могат да изберат своята нова джаджа, с която да бъдат онлайн и да комуникират в динамичното си ежедневие.

Доминацията на смартфон устройствата за комуникация не е изненада, но на пазара има и други, които заслужават внимание. Няма да бъде също изненада, че родителите желаят да поддържат постоянна връзка със своите деца, докато те са на училище, екскурзия или лагер. Често те са изправени пред дилемата дали да подарят на своето дете смартфон или да търсят други варианти. От една страна смартфоните са мултифункционални, но пък могат да разсейват детето от важни дейности в училище или в занималнята. За да избегнат това, родителите могат да се ориентират към умните часовници MyKi.

На прага на новата учебна година, смарт часовникът може да е точно за вас – за онези хора, които търсят удобен начин за комуникация с детето си, но смятат, че още не е настъпил моментът за смартфон.

Последният модел на MyKi - Junior е умен часовник, с удобен дизайн и в свежи цветове, които ще се впишат отлично към всеки вид ученическа униформа или ежедневен аутфит. Смарт часовникът носи и допълнителни ползи - от една страна са доволните родители, които знаят къде се намира детето им, защото часовникът има вграден GPS, а от друга - децата, които освен да следят часа, могат да се забавляват с двупосочни видеоразговори, с чат, с играене на вградените игри, с изпращане и получаване на файлове с Bluetooth технологията на устройството.

MyKi Junior има и своя Special Edition версия, която предлага същите функции, но в още по-красив дизайн и избор от два нови цвята – розово и сиво. Това прави часовника както полезен, така и красив технологичен аксесоар.

Едно от най-важните предимства на детския смарт часовник е GPS тракерът, който дава допълнителна сигурност на родителите, защото в реално време могат да разберат къде се намира детето им. А когато тази сигурност не се натрапва на детето, а напротив – часовникът му дава възможности дори за забавни игри, то това е удобство и за двете страни.

Със сигурност MуKi Junior и версията му Special Edition ще се хареса на децата до 12-годишна възраст, първо заради комбинацията от цветове, които привличат окото. От друга страна, освен с нещо функционално и забавно, те ще разполагат с нещо свое – смарт часовник, предназначен именно за тяхната възрастова група.

Подобно на смартфон, MyKi Junior работи със SIM карта. За всички, които желаят да осъществяват лесна и бърза комуникация със своите деца, наскоро А1 пусна специален мобилен план за деца - А1 Kids. Той включва неограничени минути към мобилни и фиксирани номера от мрежата на А1, неограничени мегабайти за видеоразговори (извън включените мегабайти в плана), 50 национални минути за разговори в България и роуминг в ЕС/ЕИЗ, 50 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост за България и ЕС, както и неограничен мобилен интернет след изразходване на включените в плана мегабайти.

С новия план и MyKi Junior, ще сте сигурни, че ще имате надеждна връзка със своето дете. Единствено трябва да го подсещате да зарежда редовно смарт часовника – това ще изгради и допълнителна дисциплина у децата, защото ще знаят, че имат ангажимент, който трябва да спазват.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Зловещият бой между фенове на „Ботев“ (Пд) и „Локомотив“ (Пд) на 24 май сериозно разбуни духовете. Той е бил уговорен и се е провел близо до Асеновградско шосе. В кървавата битка са взели участие по 15 човека от агитка. Целият мач е продължил около минута и половина. Вече се появи и видео на уговорения бой в „Трафикнюз“

Красотата изисква жертви. С това е наясно актрисата Ралица Паскалева, за чиято визия се грижи топгримьорът Цецо Андреев. За разкрасителните процедури актрисата, позната с ролята си като д-р Стилянова от сериала "Откраднат живот", се раздели със 100 лв., за които се разплати с Андреев. След като й положи макиажа

Последната ни двойка е от 1993 година, бели лешояди имаме около 100 Иво АНГЕЛОВ Зъл бракониерски изстрел прекъсна полета на черния лешояд Ултрон. Величествената птица беше убита, преди да навърши една година. Тя бе единствената по рода си у нас. Преди около половин век видът изчезва по нашите земи