Рекламният конкурс "Effie България" 2019 започва да приема заявки за участие

https://www.24chasa.bg/novini/article/7645987 www.24chasa.bg

"Успешните кампании се познават от пръв поглед" - под този наслов ще се състои тази година 12-ото българско издание на международния конкурс за рекламна ефективност „Effie България“.

Това е най-престижното състезание в света на рекламата, тъй като търси не само най-добре изработените реклами, но преди всичко най-ефективните и работещи идеи. У нас се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции съвместно със Saatchi & Saatchi София, част от комуникационна група Publicis Groupe България.

Заявки от комуникационни агенции и рекламодатели могат да се подават за участие до 22 октомври 2019 г.

„Най-ефективните кампании са тези, които докосват потребителя и говорят на човешки език. Тези кампании се основават на една единствена идея, но работеща, която идва в резултат на дългосрочно проучване и стратегия. Именно тук се зароди и тазгодишното послание на конкурса - „Успешните кампании се познават от пръв поглед“. Наградите Effie са доказателство, че едно успешно партньорство между агенция и рекламодател съумява да ангажира потребителя по завладяващ начин и да донесе измерими резултати за бизнеса”, казва Ненад Лозович, председател на Управителния съвет на БАКА.

Агенциите и рекламодателите могат да подават заявки за участие с проекти в 5 различни категории: „Стоки“, „Услуги“, „Промоции“, „Корпоративни комуникации“ и „Социална, Медийна, Политическа“.

За да се подготвят успешно, БАКА организира семинар на тема „Как да подготвим успешна заявка за Effie“, който ще се състои на 19 септември. Седмица по-късно - на 26 септември, ще е и специалното събитие Effie Talks, в което ще вземат участие известни лектори от рекламната сфера.

ВАЖНИ ДАТИ И СРОКОВЕ:

07.10.2019 г. – първи срок за подаване на заявки и материали.

14.10.2019 г. – втори срок за подаване на заявки и материали.

22.10.2019 г. – краен срок за подаване на заявки и материали.

Всички заявки и материали трябва да бъдат изпратени до Българската асоциация на комуникационните агенции.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи