Парното няма пак да поскъпва за зимата (Обзор)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7647875 www.24chasa.bg
Председателят на КЕВР Иван Иванов, шефът на “Български пощи" Деян Дънешки и художничката Жаклина Симова валидираха марка за 20-годишнината на регулатора.

Парното няма да поскъпва преди началото на отоплителния сезон. Това заяви председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране пред журналисти Иван Иванов. Причината е, че “Булгаргаз” внесе предложение за поевтиняване на природния газ с 0,11% за четвъртото тримесечие.

Иван Иванов добави, че спрените тецове не влияят върху цената на тока за бизнеса, защото произвеждат малко ток.

КЕВР до момента не е констатирала нарушения на лицензиите на спрените тецове, но вероятно има нарушения на комплексните разрешителни, които се издават от МОСВ, но енергийният регулатор няма отношения към това.

Във вторник КЕВР празнува 20 години от основаването си, което става с постановление на Министерския съвет от 10 септември 1999 г.

Иванов заяви, че предстои пълна либерализация на пазара на ток в следващите 3-4 г., но преди това трябва да бъдат защитени енергийно бедните. Завършване на реформата във ВиК сектора е друга задача пред КЕВР, както и контрола върху търговията с ток на свободния пазар.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да види майка си е предсмъртното му желание Тежко болен българин, лекуван в Италия, избра да издъхне в родината си. 34-годишният нашенец поема на своето последно пътуване, за да види родната си майка, преди да затвори очи завинаги. Покъртителната история разплака България и Италия, след като бе публикувана на сайта на медицинска организация в

Първа експозиция за слепи в България. След обиколката всеки трябва да познае какво е усетил Да видиш Дунав мост, но не с очи, а с ръце! Това предлага първата по рода си изложба за незрящи у нас. Девет експоната могат да бъдат усетени в Историческия музей в Русе, научи "България Днес". Посетителите преживяват едни от най-емблематичните сгради в

Снимка на пътен полицай яхнал тротинетка и движещ се в средата на централен булевард в столицата стана абсолютен хит в социалните мрежи