Старозагорци спечелиха почти 2 милиона лева от „Тото 2 – 6 от 42“

https://www.24chasa.bg/novini/article/7657413 www.24chasa.bg

След тегленето на печелившите числа в 74-ия тираж на игрите на Български спортен тотализатор стана ясно, че джакпотът в „Тото 2 – 6 от 42“ е спечелен. Късметлийският фиш е пуснат в Стара Загора. Щастливецът ще прибере 676 386 лева срещу първоначална инвестиция от само 3 лева. Кой точно е той, все още не се знае. Но вече е ясно, че печелившият фиш е пуснат в тото пункта в близост до бившия Студентски дом в града. 45-дневен е срокът, в който печелившият може да потърси сумата.

Оказава се, че джакпотите на „6 от 42“ и Стара Загора си имат история. От началото на годината за трети път късметлия от града на липите печели невероятна сума точно от „6 от 42“. Името на първия щастливец е Иван Делев. Той вече си има 600 621 лева от 26-ия тираж на игрите на тотализатора. Иван разбира, че е спечелил на 1 април. Когато съобщава на своите близки, те не му повярвали, защото решили, че е първоаприлска шега. С част от печалбата късметлията ще замине на семейно пътуване с жена си и двете си деца. А остналата част от парите планира инвестиция.

По-малко от 2 месеца след това, на 23.05.2019 г., джакпотът в „6 от 42“ отново бе спечелен от късметлия от Стара Загора. Ренета Маджарова бе късметлийката, която прибра впечатляващите 556 104 лева. Тя споделя, че двамата със съпруга й – Тодор Маджаров, редовно участват в игрите на СПОРТ ТОТО. Нещо повече, миналата година късметът е бил именно с Тодор. Тогава той уцелил печелившата комбинация в „Тото 2 – 5 от 35“ и прибрал близо 25 000 лв. Двамата се шегуват, че сега вече са се прицелили в големия джакпот в „Тото 2 – 6 от 49“.

Щастливото семейство има две дъщери, които живеят в Англия и Франция. С част от печалбата те смятат да помогнат на децата си. Когато им се обадили да съобщят новината и двете не повярвали, не били на себе си от щастие. Шефът на голямата им дъщеря я попитал дали смята да напуска, а приятелят на малката поискал печелившата комбинация, за да си пробва и той късмета във Франция.

Дали следващият късметлия в „6 от 42“ ще бъде отново от Стара Загора, предстои да разберем. А джакпотът в играта стартира с нови 300 000 лева и за четвъртък се очаква да достигне до 320 000 лева.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов