Мистерия около смъртта на тайландски модел, тялото е открито в асансьор

https://www.24chasa.bg/novini/article/7661707 www.24chasa.bg
СНИМКА: Инстаграм/lunlabelle.thitim

Мистерия витае около смъртта на 25-годишния модел Титим Бел Норафанпипат, след като безжизненото ѝ тяло е намерено в асансьор на жилищна сграда в Банкок вторник сутринта, съобщава "Дейли мейл".

Запис от камера в сградата показва как мъж пренася тялото на младата жена до асансьора, след което го оставя на пода и си тръгва.

Тайландската полиция казва, че е прекалено рано да назове конкретен заподозрян. Изчакват се резултатите от аутопсията. 

Върху тялото няма видими белези от рани.

Мъж, разпитан от полицията, твърди, че е завел модела в дома си, тъй като тя била "твърде пияна", за да му каже адреса си. Двамата са били на едно и също събитие по работа.    

Мъжът казал на полицаите, че момичето е припаднало преди той да научи къде живее, затова я оставил да спи в леглото му и се обадил на неин приятел, който да я прибере.

В социалните мрежи същият отрича да я е наранил: "Обещавам, че няма да избягам, защото съм невинен. Може би се държа лековато, но съм джентълмен... Ако ме чуваш, Бел, моля, разбери ме".

Бел има повече от 73 000 последователи в Инстаграм към момента на смъртта си. Феновете ѝ активно публикуват коментари в профила ѝ в социалната мрежа, за да отдадат почит към нея.

View this post on Instagram

???????????????? ??.? ?????????????????

A post shared by Thitim Noraphanpiphat (@lunlabelle.thitim) on