Д-р Николай Михайлов за Полфрийман: Няма съзнание за вина, а за жертва

https://www.24chasa.bg/novini/article/7672041 www.24chasa.bg
Психиатърът Николай Михайлов Кадър: Би Ти Ви

Какъв поправен човек е Джок Полфрийман, като той няма съзнание за вина, а има съзнание за тежка злоупотреба срещу него, има съзнание за жертва. Това каза в предаването „Лице в лице” по Би Ти Ви психиатърът д-р Николай Михайлов.

По думите му Полфрийман не може да понесе думата „убийство”, той има почти експлозивна реакция при споменаване на тази дума, защото я преживява като атака срещу него.

„Той е в една много дълга самоотбрана да изключи от себе си обвинението, че е убиец, той се счита за жертва на най-корумпираното правосъдие, а не за виновен, това е в самото начало, това е и в края. Ако има скандал, той е в тази дефиниция – поправил се.

Един човек, който учи много добре, но това само по себе си нищо не значи вътре в затвора, има ту награди, ту наказания, има награди, които анулират наказанията, но тази игра на наказания и на награди е много сложна казуистика, че да се произведе това”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември