Мъж плаши със смърт Борисов и Цацаров на пощата на “24 часа” (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7705888 www.24chasa.bg
Борис Накев е шизофреник.

l НСО благодари на редакцията за сигнала

l Борис Накев иска награди за ДС

l Той е лекуван от шизоафективно и биполярно разстройство

Разстрел за главния прокурор, бесило за премиера и по 2 апартамента за всички бивши агенти на Държавна сигурност. Тези присъди издава в клип в ютюб Борис Накев, като дори си е направил протокол на заседанието. 

Клипът, качен в портала за видеообмен, е от 9 октомври и бе получен на пощата на “24 часа”.

Той веднага бе препратен към НСО. Оттам благодариха и заявиха, че са задействали механизма си за действие в подобна ситуация.

Видеото е гледано 215 пъти. Има 23 харесвания. То започва с гологлав младеж, облечен в черен суитшърт. Седнал е в ресторант, небръснат е и чете от листа. “Протокол: Държавна сигурност.

Протокол: съдебно заседание. Говори агент Борис Димитров Накев.

Сотир Цацаров - за теб смърт чрез разстрел. Да се задейства.

Продължавамe. Действието продължава.

Бойко Борисов - издавам ти смъртна присъда чрез обесване. Да се задейства”, казва Накев. В този момент мъж в черен костюм минава покрай Борис, очевидно незаинтересован от работата на младежа.

Накев продължава с осъжданията. Новата жертва е Евгени Минчев. Пратен е в изгнание за

назидание и

предупреждение

към “всички

гейове,

лесбийки,

наркомани

и уроди от шоубизнеса”.

“Иван Костов - тежък физически труд в лагер за политически затворници”, добавя Накев. “Ти имаше шанса да въздадеш справедливост, избра парите”, аргументира се болният от шизоафективно разстройство мъж. Без присъда се отървава единствено президентът (2012-217 г.) Росен Плевнелиев. За него има следствие заради слугинаж.

Младежът обявява, че е време за социален строй. Разбра се и кои са любимците му. Модерни коли и по 2 апартамента за всички бивши агенти на Държавна сигурност, прочита той, докато сменя листа си. В този момент мъжът с черен костюм пак влиза в кадър. “Да се възстановят”, казва Накев, а мъжът се усмихва на камерата.

В предишното си видео от 7 октомври пък Борис обявява, че България ще бъде разделена на сфери на влияние между Съветския съюз и САЩ. Обявява и робствата за измислени. Сега имало истинско - децата били наркомани. Този път клипът е заснет в звукозаписно студио, става ясно от техниката. На монитори пък са показани знамената на САШ и СССР.  

Заради новия строй сме щели да бъдем в добри отношения с всички съседни държави, с изключение на Сърбия.

Причината - тяхната премиерка е лесбийка. “Лесбийка може да има права, може да живее, да се изразява, но не ѝ да бъде премиерка”, казва Накев. Добавя, че той не може да бъде премиер и президент, защото е психично болен. Добавя, че му няма нищо, а е младеж от новото поколение и измерение.

Справка на “24 часа” показа, че Накев е лекуван от шизоафективно разстройство и биполярно разстройство. Стигнал до тях след наркотици - марихуана и амфетамини.

След като редакцията изпрати клиповете до НСО, ги предоставихме на МВР и прокуратурата.

От вътрешното ведомство обясниха, че могат да уведомят държавното обвинение и

да издирят

Борис, за да

му връчат

предупре-

дителен

протокол

От прокуратурата пък казаха, че ще се сезират. Ще се прецени дали да бъде започнато досъдебно производство за закана за убийства. “По-скоро ще мине само с предупредителен протокол, няма преки заплахи и закани, а само присъди”, обясниха юристи.