Радослав Каратанчев, независим кандидат за кмет на София

https://www.24chasa.bg/novini/article/7713430 www.24chasa.bg

Казвам се Радослав Каратанчев, независим кандидат за кмет на София, родом от София.

Спортист съм с множество отличия – два пъти републикански шампион по академично гребане, към днешна дата съм и бизнесмен с успешни проекти както в страната, така и в чужбина. Семеен съм, горд баща на четири дъщери – всички те успешно реализирани в спорта. Подкрепям ги във всяко тяхно начинание и винаги ще е така.

Издигнат съм от инициативен комитет в лицето на гражданско движение СИЛА.

Движението се състои млади и интелигентни хора, които искат промяна, която е крайно необходима да се случи. СИЛА символизира недоволството на обикновените млади и будни хора срещу корумпираното управление.

СИЛА са познати на всички с множеството протести, които са организирали през годините в полза на обществото срещу корупцията. Убеден съм, че те са правилният избор, защото не са обвързани по никакъв начин с политиката и както те ми гласуват доверие, така и аз на тях, а това е водещо.

С моя опит и с тяхната енергия, вярвам, че промяната може да бъде постигната.

В програмата си залагам на пряка демокрация за управлението на Столична община. С налагането на пряка демокрация, ще се изкорени веднъж завинаги корупцията, без да са необходими допълнителни финансови разходи. Необходимо е решенията за София да бъдат прозрачни за местните хора и те да имат по-голям достъп до управлението на общината.

Чрез пряката демокрация в бюджета на Столична община ще се върнат всички средства, които се крадат ежедневно и така ще бъде възможно градът да продължи да се развива и да послужи за пример на всички останали.

Готов съм да се боря срещу корупцията, която в момента се „вихри“ във всички етажи на властта и не ме е страх да го кажа и да го направя.

Управлявам бизнеса си отговорно, чисто и почтено и не смятам да променям тези принципи и като кмет на град София.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България