Баща наби съученичка на дъщеря си, защото се изгубили заедно (Обзор)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7714811 www.24chasa.bg
Инцидентът се е случил в столичното 28-о училище.

Момичето е с цицина -

бесният родител му

набил глава в челото

37-годишният Росен Велков, баща на петокласничка от столичното 28-о средно училище, наби съученичка на дъщеря си, защото двете момичета се загубили заедно в сряда, отивайки да си купят сандвичи.

“Двете момиченца от 5-и клас имат разрешение от родителите да си купуват обяд навън от пазара, затова учителката ги е освободила. Едното обаче предложило този път да отидат на друго място, където имало по-вкусни сандвичи. Опитвайки да го намерят, се изгубили”, разказа за “24 часа” директорката на училището Станимира Стоева.

Едното дете тръгнало да се обажда на родителите си, но другото го спряло от страх да не му се карат. В един момент децата се озовали в близкия парк, успели да се ориентират и се върнали в училището. Техни съученици пък разказали на директорката за приключението и тя извикала момичетата в кабинета си.

Междувременно едното дете успяло да се свърже с баща си и той отишъл веднага в училището. И него поканили в заместник-дирекцията. Започнали отново да изясняват случая.

“След това се случи нещо абсолютно неочаквано за всички, а там бяхме четирима възрастни от педагогическия и непедагогическия персонал. Бащата се доближи до чуждото момиче, хвана го за косата и с всичка сила го удари с главата си по челото. Беше ядосан, но никой не е предполагал, че ще реагира така, че у него има толкова скрит гняв и агресия”, каза още директорката. Тя предупредила Велков, че за това може да бъде съден. Отговорът му бил: “Ще го излежа”.

Пострадалото момиче се обадило на майка си. Тогава в училището пристигнали много хора от рода. “Добре, че се намеси заместник-директорът, можеше да стане и по-тежко. Масово се нахвърлиха върху бащата. Охранителят натисна паникбутона. Дойдоха още хора от охраната, както и полиция”, уточни директорката. Натоварили бащата и дъщеря му в патрулката и ги закарали в районното управление. Бащата имал наложена 24-часова мярка за задържане. Директорката разговаряла с двете майки на следващия ден. Жената на побойника се извинила. Децата са освободени от училище и другата седмица, за да се успокоят. Пострадалото е циганче. Слава на бога, няма сътресение на мозъка, но е с подутина, каза още директорката. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него

Буят ще е дистанцията с давещия се КОЙ Е ТОЙ Стоян Андонов е роден на 19 ноември 1959 г. От 1994-а е председател на Националната комисия по водно спасяване към БЧК. Той е индивидуален световен шампион по водно спасяване и дългогодишен ръководен деятел на българското водно спасяване с неоспорим и забележителен принос за неговото административно

Топ моделът Ирина Шейк не страда особено след раздялата с актьора и продуцент Брадли Купър. Рускинята, която навремето топлеше леглото и на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, участва в нова рекламна кампания на бельо. Тя сложи прозрачен сутиен за кеф на милионите си фенове по света. Кадрите бяха част от фотосесията за италианската марка