Предизборен дебат за Младост: Aрх. Русев хвърли ръкавицата към ГЕРБ

https://www.24chasa.bg/novini/article/7717017 www.24chasa.bg

След поредица от грешни и неверни твърдения, изговорени в медиите от кандидата на ГЕРБ Мария Илиева, кметът на район Младост арх. Румен Русев, който към момента е кандидат от ПП АТАКА, кани претендента на ГЕРБ на открит дебат за бъдещето на района.

Мария Илиева беше кандидат на ГЕРБ и на частичните избори през 2016 г., когато ги изгуби още на първи тур.

“Разговорът за бъдещето на Младост върви в посока на много обещания без ясен план за тяхното изпълнение. Чета в медиите как други кандидати си приписват заслугите на решените от мен казуси в района. Последният такъв беше за застрояването на пет междублокови пространства.

Това ме изумява, тъй като лично съм внесъл доклада в Столичен общински съвет.

Гражданите на Младост заслужават да излезем пред тях очи в очи. За мен това е лесно, защото всеки ден съм сред тях като кмет вече почти 2 години”, заяви арх. Русев.

Той отправи покана към кандидата на най-голямата партия да представи своята програма, но не само като списък от обещания, а с изпълнението стъпка по стъпка, като заяви готовност самият той да опише в детайли пред жителите на района следващите си действия.

Арх. Румен Русев изпълнява длъжността кмет на район на Младост почти две години, като беше назначен от Столична община, когато всички останали политически партии абдикираха. Той успокои напрежението, внесе ред в администрацията и реши 5 от най-скандалните казуси с терени между блоковете.

Младост е кварталът, разтърсван от най-големите скандали в София за последните четири години. Само за последния мандат бяха сменени 3 районни кмета.

Арх. Русев призова многократно да се спрат експериментите с управлението на района, защото от това страдат най-вече жителите на Младост.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Истински аграрни умения притежава Васил Найденов. Култовият изпълнител деликатно наблюдава растенията си на терасата в апартамента в София. Загърнат в тъмна роба, Кеца не пропусна и ден без да полее и да се погрижи за цветята си. Докато го прави, съседката над него стриктно наблюдава действията на изпълнителя.

Ново бебе за бившата национална състезателка по художествена гимнастика Силвия Митева. Тя роди второто си момиченце на съпруга си Илия Янев. Силвия Митева спази традицията да даде специално име на своята рожба. Красавицата, която се роди с прекрасни мерки – 2,900 кг и 47 сантиметра - се казва Илея в чест на своя татко Илия

Българският футболист Андрей Гълъбинов се отдаде на пълен релакс в минерален басейн. Той посети термален извор в Алпите, а планинските върхове край него са силно заснежени. Нападателят наскоро се раздели с италианската си приятелка Наташа Чинели. Очевидно бившият национал не страда особено от този факт