Балотаж в Смолян, Николай Мелемов чака съперника си до последно

https://www.24chasa.bg/novini/article/7732610 www.24chasa.bg
СНИМКА: Архив

В Смолян ще има балотаж за избор на кмет на общината. Победител в първия тур категорично е Николай Мелемов, който спечели 39.84%. Издигнатият от ПП ГЕРБ досегашен кмет обаче до тази сутрин не знаеше срещу кого ще се яви идната неделя. При 100% обработени данни втори стана Стефан Сабрутев от БСП с 21.46%. Трети е Кирил Хаджихристев от "Новото време" с 19.95%. Разликата между тях е едва 274 гласа.

Четвърта в надпреварата е Румяна Фиданова от ДПС с 9.18%.

Пети е независимия Мирослав Фисински, който е събрал 891 гласа или 4.91 %. 559 смолянчани са гласували с "Не подкрепям никого". Заместник областния управител Владимир Гърбелов от НФСБ е получил едва 178 гласа или 0.98%, а бившият депутат Петър Кадиев от АБВ 109 гласа или 0.60%.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември