Мая Манолова дава Бойко Борисов на съд

https://www.24chasa.bg/novini/article/7741495 www.24chasa.bg

Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд. Това обяви самата тя току-що.

"Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес", заяви гражданският кандидат за кмет на София. Нарече екипа ми сбирток, гражданите - 124 хил. столичани, нечистоплътни, за това, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова. Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната, в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София, допълни тя.

Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд, заяви още Манолова.

Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София, допълни Манолова. И обяви, че "маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства".

В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор, срещу едноличната власт, заключи Манолова.