Синът на Стефан Данаилов се прибра в България, за да го види

https://www.24chasa.bg/novini/article/7742233 www.24chasa.bg
Стефан Данаилов и Владимир

Влади отложи изпит да е до баща си, Данаилов вече е добре

Синът на актьора Стефан Данаилов – Владимир, е бил в София само за два дни, за да види баща си, предава "България Днес".

Според майка му Ирен Кривошиева 33-годишният Данаилов-младши не искал да бие тъпана и да разгласява, че идва у нас, и семейният съвет решил да не споделя с никого посещението му в болницата при Мастера. "Татко е добре, това ме радва. Ще се оправи, той е силен. Винаги е бил такъв", сподели самият Влади.

От години той живее в Щатите, в Сарасота, заедно със съпругата си Виктория. В момента е студент по медицина и се наложило да отложи един изпит, за да присъства до леглото на баща си.

"Не е толкова важно това, че отложих изпит. Ще го взема. Искаше ми се да съм до татко в най-трудния му момент. И сега като го преодоля, ще си тръгна, но ако се наложи, ще дойда пак", обясни още Владимир.

При проф. Данаилов вече може да се влиза, но контакт с него имат само най-близките. Всеки ден при него идва племенницата му Росица Обрешкова, както и синът на покойната съпруга на Мастера - Росен Цанков. Всички те му носят плодове, сокове и се грижат за доброто състояние на психиката му.

Само преди месеци - лятото, Влади бе отново у нас, за да присъства на премиерата на постановката на баща си - "Актрисата", с която Ламбо се качи на сцената след 5-годишното отсъствие от нея.

Веднага след това актьорът продължи да играе цяло лято, а през септември претърпя инцидент след падане и се наложи да му сменят става. Стефан Данаилов и тогава не се отказа от сцената и продължи да играе, но после се оказа, че не е възстановен напълно след операцията. Върнаха го на лечение във ВМА, където е вече повече от две седмици. Според лекуващите го професорът има силен дух, държи се и се чувства все по-добре и по-добре. Желаем му бързо възстановяване!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чалгата вече няма да бъде същата! Една от емблемите на родния попфолк в последните години - Фики Стораро, обяви, че рязко сменя стила на музиката, в която ще се изявява. 25-годишният изпълнител е популярен сред феновете си с по-ориенталските ритми, но сега е взел решението тотално да промени имиджа си на чалгаджия

На съд заради схема с еврофондове отива съпругата на скандалния общински съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев, обявиха от прокуратурата. Любопитно е, че престъплението, извършено от Стоянка Мавродиева, е буквално същото като това на мъжа й, стартирал кариерата си в политиката от името на патриотите

Под домашен арест е освободен банковият обирджия Константин Чапкънов, най-малкият от тримата синове на големия скулптор Георги Чапкънов-Чапа. Мярката на обвинения в престъплението е променена в по-лека от "задържане под стража", което му бе наложено, след като през февруари Константин бе заключен заради обир на банка в София